Glaseksperten i Hjørring har produceret 248 specialdøre til Carlsbergs nybyggede hovedkontor, som netop er blevet opført. Udover de 248 specialdøre har glasproducenten desuden leveret 1.500 kvadratmeter lydreducerende indervægge i glas samt brandvægge til projektet. Det oplyses i en pressemeddelse.

PR-Foto. Fotograf Tine Bek.

Carlsberg har netop fået opført et nyt hovedkontor, som ligger i det københavnske kvarter Carlsberg Byen mellem Frederiksberg, Valby og Vesterbro. I den forbindelse har Glaseksperten produceret 248 specialdøre, 1.500 kvadratmeter glasindervægge med støjreduktion samt brandvægge til byggeriet: – Carlsberg er en ikonisk dansk virksomhed med en lang historie, og vi er derfor stolte over at kunne bidrage til byggeriet af det nye hovedkontor, så bryggerivirksomheden kan fungere i mere tidssvarende rammer. Her har vi leveret specialdøre i glas med en farvet lysegrå ramme, som er produceret på vores egen produktionslinje til hærdet emaljeret glas i stort format. Den farvede kant er med til at give et både klassisk og moderne udtryk, siger Christina Volhøj, der er intern salgschef hos Glaseksperten, og fortsætter: – Derudover har vi produceret Silent-ruder og 1.500 kvadratmeter lydlamineret glas til indervægge, som dæmper støj fra tilstødende lokaler med op til 42 decibel. På den måde er det muligt at leve op til både design og arbejdsmiljøkrav samtidig med, at der er mange kunder og forretningspartnere i lokalet ved siden af. Brandvæggene hjælper desuden med at overholde de strengeste sikkerhedskrav, hvis uheldet skulle være ude, og der opstår brand.

Bryggeriets nye hovedkontor ligger i Carlsberg Byen i København, som er et bykvarter, der løbende udvikles af selskabet Carlsberg Byen P/S, der ejes af PFA, Carlsberg, TopDanmark og PenSam. Kvarteret rummer en blanding af både boliger, kontorer, butikker, institutioner, kultur og bylivsaktiviteter, og i alt 35 procent af det færdige bykvarter kommer på sigt til at bestå af både store og små erhvervsmål eller detail.

Carlsberg Byen P/S har siden 2012 arbejdet på at opbygge området og forventer at fortsætte omdannelsen af det københavnske bykvarter frem til 2024.

Om Glaseksperten A/S
Glaseksperten A/S er en dansk producent og leverandør af glas til bolig, erhverv og offentlige bygninger med hovedsæde i Hjørring. Virksomheden beskæftiger 230 ansatte og har snart 30 års erfaring med levering af glas, vinduer og døre til Danmark og udlandet. Glaseksperten har to produktionsadresser i Hjørring: hovedkontor og produktion af glas på 20.000 m² samt Glaseksperten Vinduer og Døre på 10.500 m².

Glaseksperten tilbyder fleksibel og hurtig levering af vinduer og døre samt kvalitetsglas til konkurrencedygtige priser med et bredt sortiment inden for bl.a. glas til indendørs og udendørs anvendelser, herunder også løsninger inden for print, lyd, brand og personsikkerhed.

Læs mere på glaseksperten.dk