ISAKSEN på Gammelkonge vej, er kendt for deres unikke designs med både klassiske og tidsløse kollektioner, som du kan bruge igen og igen, og med små og enkle skift af tilbehør, kan du blive ved med at genskabe dit ISAKSEN look i et nyt univers.

Isaksen anvender nemlig de bedste naturmaterialer på markedet og de tager deres CSR politik alvorligt og producerer alt deres tøj i Europa. De henter derudover stor inspiration fra både deres Skandinaviske og Arktiske baggrund og blander disse med Cosmo poliske udtryk fra den internationale modescene. Dette gør at kollektionerme får et helt specielt og unikt udtryk, som altid er genkendeligt i både farver, print, materialer og på sit eksklusive klassiske udtryk.

Dit Frederiksberg’s fotograf, Anne Beth Witte, har været en tur forbi i går for at give jer et indblik i, hvad I kan forvente, hvis I besøger den flotte butik. Derudover skal der lige gøres opmærksom på, at I kan spare 20% i butikken – gælder ikke allerede nedsatte styles – men det gælder kun i til dag, lørdag d. 11 maj. Det er jo MOR’s dag i morgen og hvem vil ikke forkæle deres mor med noget ekstra lækkert?

Vil du vide mere om ISAKSEN, så kan du enten følge med på deres Facebookside her eller gå direkte videre til deres webshop her.