FRIVILLIGmatch matcher frivillige og frivilligjobs på Frederiksberg. Har du lyst til at blive frivillig, så kan FRIVILLIGmatch Frederiksberg hjælpe dig.

Har du tid og kræfter i overskud? Det er nemt at blive frivillig. FRIVILLIGmatch Frederiksberg holder til på Hovedbiblioteket på Falkoner Plads 3.

Kontakt frivillighedskoordinator Bibi Agger og få en samtale. Ring på tlf.: 28 98 18 70 eller skriv til frivilligmatch@frederiksberg.dk, så bliver du kontaktet derefter.

Til samtalen kan de blandt andet:

  • Afklare hvilke opgaver og frivilligjobs, der passer til dig
  • Finde eksempler på frivilligjobs, du kunne tænke dig
  • Kontakte steder, der søger frivillige og har opslåede frivilligjobs

Du er også velkommen til at komme forbi Hovedbiblioteket –  spørg efter frivillighedskoordinator Bibi Agger. Du kan også downloade deres folder om FRIVILLIGmatch.

Find opslåede frivilligjobs

På Frederiksbergs Frivillighedsportal kan du se alle opslåede frivilligjobs på Frederiksberg. Du kan også  selv søge efter det frivilligjob, der passer til dig. Se mere på JOBBANKEN.

Du kan også finde yderligere inspiration på det frivillige felt på Frederiksberg Frivillighedsportal.

Godt at vide om frivilligt arbejde  

Spørgsmålene kan være mange, når man overvejer at arbejde frivilligt og vi vil gerne hjælpe. Derfor har vi samlet de mest almindelige spørgsmål i Frederiksberg Kommunes håndbog for frivillighed.
Her finder du således regler, vejledninger og andre praktiske oplysninger vedrørende frivillighed. Der er megen nyttig viden at hente indenfor mange forskellige områder. 

Du skal for eksempel være opmærksom på reglerne, hvis du er ledig og modtager dagpenge eller er på efterløn. Du bør også kende til relevante forsikringsforhold i forbindelse med frivilligt arbejde.
 

Julie er besøgsven med sin søn Valdemar 

Kilde.