Foreningslivet på Frederiksberg holder åbent hus for alle, der gerne vil i gang med at dyrke motion sammen med andre. Uanset om det skal være med løbesko, ketcher eller i karate gi. Det sker som led i Danmarks Motionsuge 2021.

Der er mange idrætter at vælge imellem, når Frederiksbergs 50 foreninger inviterer til åbent hus i oktober. Hiphop for seniorer, børneatletik, familiehold med boldspil og kampsport for voksne er blot få af de mange idrætter, man kan prøve på Frederiksberg.

Det glæder borgmester Simon Aggesen (C):

”Vi bliver simpelthen gladere og sundere, når vi bevæger os – især når vi gør det sammen med andre. Derfor arbejder vi på at hjælpe endnu flere borgere i gang med et aktivt liv i byens foreninger og træningsfællesskaber. Åbent hus-arrangementerne er en god måde at finde en ny motionsform på, som jeg håber mange vil tage imod.”

Flere af foreningerne inviterer sammen med Bevæg dig for livet-Frederiksberg på en kop kaffe eller en sund juice efter de åbne træninger. For foreningslivet handler om mere end bare motion. Det handler også om det sociale fællesskab, og det at gøre noget sammen.

motivu.dk/frederiksberg kan man få det fulde overblik over åbent hus- arrangementerne, som fordeler sig over hele oktober måned på Frederiksberg. 

Foto: ABW