Frederiksberg Svømmehal genåbner ikke før den planlagte renovering den 29. maj. Det oplyser Frederiksberg Kommune i en pressemeddelse.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Det var planlagt, at Frederiksberg Svømmehal skulle lukke for en større renovering den 29. maj 2020, men da svømmehallen holder ufrivilligt lukket grundet COVID-19, fremrykker Frederiksberg Kommune lukningen. I bygningen findes en række andre faciliteter, som Massagetid, klinik for fodterapi og frisører. Disse faciliteter vil forsat have åbent frem til den 29. maj 2020. ”Frederiksberg Svømmehal er en ikonisk kulturinstitution, som bliver brugt flittigt. Der er mange, som vil savne svømmehallen, men vi kan alle se frem til en forbedret og renoveret svømmehal på den anden side”, siger borgmester Simon Aggesen (C).

Formand for kultur- og fritidsudvalget Nikolaj Bøgh (C) fortæller: ”Kultur- og fritidsudvalget har besluttet, at vi ikke genåbner svømmehallen inden renoveringen. Nu udnytter vi i stedet tiden til at få tømt svømmehallen i maj måned og gjort klar til renoveringen.

Frederiksberg Svømmehal er bygget i 1931-34 og en af Danmarks ældste svømmehaller. Hvert år besøger omkring 600.000 gæster svømmehallen, som dermed også er en af landets mest besøgte. De mange års flittige brug af huset har sat sine spor på den flotte røde bygning på Helgesvej, hvilket nu gør at skal svømmehallen renoveres.

Svømmehallen forventes at åbne igen i løbet af sommeren 2021. Mens Frederiksberg Svømmehal holder lukket, henvises der til Flintholm Svømmehal, hvis åbning dog afhænger af COVID-19 situationen.

Hold dig orienteret om renoveringen på www.frederiksberg.dk/byudvikling, svømmehallens hjemmeside https://svoemmehal.frederiksberg.dk/ og sociale medier.