Alle butikker på Frederiksberg får besøg i uge 28, 29 og 32 i forbindelse med en ny analyse af detailhandlen. Det oplyser Frederiksberg Kommune i en pressemeddelse.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Analysen er en del af forarbejdet med den kommende kommuneplan og skal komme med anbefalinger til, hvordan Frederiksberg Kommune understøtter et attraktivt handels- og byliv for alle.

”Butikkerne på Frederiksberg er en afgørende og vital del af byens liv, og det er vigtigt, at vi skaber optimale rammer for handlen på Frederiksberg. Derfor betyder det meget, at butikkerne medvirker i undersøgelsen. Så får vi et godt fundament for den kommende byplanlægning og et detaljeret billede af detailhandlen på Frederiksberg. Jeg håber derfor, at alle butikkerne har lyst til at medvirke,” siger borgmester Simon Aggesen (C).

Inden analysen går i gang, modtager alle butikker et brev i deres e-boks med nærmere information. Derefter får alle butikkerne fysisk besøg af en medarbejder fra en konsulentvirksomhed, der stiller nogle få spørgsmål og foretager en grov opmåling af butiksarealet. Besøget tager højst 3-5 minutter.