Rasmus Sielemann Christensen skal være ny direktør i Frederiksberg Forsyning. Det oplyser Frederiksberg Kommune i en pressemeddelelse.

Borgmester Simon Aggesen ser frem til samarbejdet: ”Med Rasmus Sielemann Christensen får vi en erfaren leder med stor viden om vedvarende energi og bæredygtighed. Jeg er glad for, at han har sagt ja til at stå i spidsen for den grønne omstilling af vores forsyning. For vores forsyningsvirksomheder har en fuldstændig afgørende nøglerolle i arbejdet med at gøre Frederiksberg CO2-neutralt i 2030”, siger Simon Aggesen (C).

Den 45-årige Rasmus Sielemann Christensen kommer fra en stilling som koncerndirektør i Bornholms Energi & Forsyning, og han har igennem de seneste 12 år arbejdet med forsyning og grøn energi. Han har desuden mange års erfaring med bestyrelsesarbejde som formand og som medlem i kommercielle selskaber og brancheforeninger.

Rasmus Sielemann Christensen glæder sig til at starte i sin nye stilling:

”Energi- og forsyningsbranchen er i hastig forandring i de her år, og vi står med nye opgaver som følge af klimaforandringerne. Det skal vi blandt andet løse ved at gøre vores infrastruktur smartere og komme endnu tættere på kunderne. For mig er det en drømmeopgave, som jeg ser frem til at løfte i fælleskab med samarbejdspartnerne og de mange gode kræfter i Frederiksberg Forsyning”.

Rasmus Sielemann Christensen er ansat som direktør på Bornholm året ud og tiltræder sin nye stilling senest mandag den 4. januar 2021.