Onsdag den 21. april slår Frederiksberg Centret igen dørene op efter godt fire måneders nedlukning, oplyser de i en pressemeddelelse.

Genåbningen sker på både sikker og forsvarlig vis, hvor alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer overholdes. Derudover vil Frederiksberg Centret som en naturlig del af den nye hverdag fastholde de mange corona-tiltag, som gennem det seneste år er blevet iværksat.

”Vi er meget glade for at kunne byde velkommen tilbage i vores centre landet over. Vi har både før, under og efter nedlukningen haft fuld fokus på at kunne tilbyde vores kunder en helt sikker shoppingoplevelse. De mange afstands- og hygiejnetiltag, som løbende er indført under pandemien, fortsætter lige så længe, der er behov for det,” udtaler Jesper Faurholdt, der er adm. direktør i Danske Shoppingcentre, som ejer Frederiksberg Centret.

I Frederiksberg Centret er man helt klar til at åbne dørene igen.

”Det er vigtigt for os, at både butiksansatte og besøgende føler sig trygge i vores centre. Så man vil stadig blive mødt af coronavagter, der sikrer overholdelse af mundbinds-, hygiejne- og afstandskrav. Vi har fortsat spritdispensere i hele centret og sørger for grundig og hyppig rengøring samt den velkendte afstandsmarkering og skilte, der viser, hvilken retning man skal gå,” siger Thomas Thalbitzer, som er Center Manager i Frederiksberg Centret.

Centrenes store gennemsnitsstørrelse betyder, at der er god plads til, at kunderne kan holde afstand og passe på hinanden.

”Selvom vi har rigtig god plads i alle centre, fortsætter vi også med at live-overvåge antallet af kunder, så vi sikrer, at vi ikke har flere besøgende, end at vi til enhver tid overholder retningslinjerne,” siger Jesper Faurholdt og fortsætter:

”Vi opfordrer fortsat alle vores besøgende til at passe godt på hinanden, så vi kan være sikkert sammen. Danske Shoppingcentre er sat i verden for at skabe gode shoppingoplevelser til vores mange besøgende, og vi er glade for, at vi nu igen kan skabe rammerne for danskernes indkøb.”

Foto: ABW