Nu får børn i børnehaver på Frederiksberg mulighed for at opleve film på det store lærred og efterfølgende arbejde videre med filmens temaer i en robotworkshop på biblioteket.

Det er en stor oplevelse for de små at komme i biografen. De gode historier, den store lyd, bløde sæder og en hel mørk sal giver børnene en særlig sanselig oplevelse. I Børnebiffen kan børnehavebørn stifte bekendtskab med det magiske biografmørke – måske for første gang.

Nu forlænger Biblioteket Frederiksberg børnenes oplevelse i biografmørket med en robotworkshop, som er udviklet sammen med Børnehuset Valhalla og Børnehuset Fasangården.
Gennem leg med robotter og kodningsprog får børnene en større forståelse af sig selv og andre samtidig med, at de får digitale færdigheder. ”Børnehavebørn er født ind i en digital verden, hvor medier og teknologi er en integreret del af hverdagen. Ligesom børnene skal lære at navigere i trafikken, skal de også lære at navigere digitalt. Derfor er det vigtigt at have fokus på også de små børns digitale dannelse, ” siger børnekulturformidler Anna-Sofie Bruun.

Der kan bookes billetter på: https://fkb.dk/boernebiffen

Foto: Biblioteket Frederiksberg