Så kom den sørgelige nyhed desværre også til os – FRBDAGE d. 12. – 14. juni 2020 er aflyst. Således skriver Frederiksberg Erhverv i en pressemeddelse.

De har, siden udmeldingen om at forbuddet mod større forsamlinger blev forlænget indtil 1. september, kigget på alternative løsninger for FRBDAGE i juni. Det er dog vurderingen, at det ikke vil give mening, da ånden i FRBDAGE er fællesskab, nærhed og fest i gaderne – noget der er rigtig svært at gøre på afstand eller hver for sig.

Til gengæld arbejdes der nu på muligheden på at afholde FRBDAGE i sensommeren i stedet – hvis forbuddet ophæves til den tid. Det selvfølgelig meget usikkert, men de vil gerne holde muligheden åben, da det simpelhen er for trist, hvis de ikke kan bringe noget fest ud i de lukkede gader i år! Der er mange faktorer, der skal gå op i en højere enhed for, at det kan lade sig gøre, og de skal nok holde jer opdateret, hvis det skulle blive aktuelt!

Det er en rigtig trist meddelelse at bringe ud, at FRBDAGE aflyses, men de vil gerne bruge lejligheden til at sige stort tak til alle, der har medvirket så langt! Der har igen i år været stor opbakning til dagene – trods de dystre udsigter! De krydser fingre for, at de kan finde på noget senere.