Frederiksberg Centret har vundet stor international pris, der blev uddelt i Las Vegas den 21. maj. Her blev de bedste shoppingcentre i verden kåret ved den prestigefyldte prisuddeling ’VIVA Best of the Best Awards’. 

Det skriver DEAS i en pressemeddelelse.

Frederiksberg Centret vandt prisen i kategorien ’Design & Development’ efter ombygningen og udvidelsen, der blev færdig i 2015.

Det er første gang nogensinde, at et shoppingcenter fra Danmark vinder prisen – faktisk har et dansk shoppingcenter aldrig tidligere været nomineret.

“Det er en blåstempling af, at vi leverer et rigtig godt shoppingcenter til kunderne, at vi nu vinder den her fornemme pris. Det er naturligvis det vigtigste.

Vi er glade for, at et shoppingcenter her fra Danmark bliver vist frem og kan være med til at inspirere den internationale detailbranche,” siger ejendomschef Eva Handest hos Danica Pension, der var tilstede i Las Vegas og modtog prisen.

Frederiksberg Centret har gennemgået en gennemgribende ombygning og udvidelse med 20.000 kvm, der blev afsluttet i 2015.

DEAS havde ansvaret for projektet, hvor der blev etableret en ekstra butiks-etage samt en ekstra etage til parkering svarende til 25 nye butikker og 150 ekstra p-pladser.

“Vi er naturligvis meget stolte over, at vores udviklingsbaserede tilgang til center management bliver anerkendt med denne pris. Vi vil fortsætte med at udvikle centret, så det kan bevare sit høje internationale niveau – til glæde for centrets kunder, ejere og lejere,” siger Finn Sture Madsen, afdelingsdirektør med ansvar for center management i DEAS.