På nær tre kommuner har boligmarkedet været i fremgang i alle afkroge af Region Hovedstaden i de seneste tre måneder. Øverst i det brandvarme marked ligger Tårnby og Furesø kommuner.

Det viser Bolighed.dks Prisindeks, der har opgjort de allernyeste kommunale boligdata for andet kvartal 2017.    

Det er stadig en overskudsforretning at eje en villa eller et rækkehus i Region Hovedstaden. Det viser de seneste udbudstal for boligmarkedet i regionen.

I gennemsnit er priserne på et hus i Region Hovedstaden steget med 4,3 pct. i forhold til andet kvartal sidste år.

Og sammenlignet med første kvartal af 2017 er priserne i gennemsnit steget med 2,5 pct. Det viser den seneste opgørelse fra www.bolighed.dk af udbudspriserne fra første kvartal 2017.

“Alt tyder på, at boligmarkedet i København bare fortsætter med at stige. Så længe vi har lave renter, stigende indkomster og høj beskæftigelse, er der ikke grund til at tvivle på en fortsat positiv udvikling,” siger www.bolighed.dk’s adm. direktør, Christian Jaspers.

Opgørelsen viser, at udbudsprisen på huse over det seneste år er steget i 28 ud af de 29 kommuner i Region Hovedstaden. Højest er priserne i Frederiksberg Kommune, hvor et hus på 140 kvadratmeter nu i gennemsnit koster 8,1 millioner kroner, mens et bornholmsk hus på samme størrelse i gennemsnit koster 1 million.

Her er priserne steget mest
Selvom boligerne i Frederiksberg Kommune med 57.714 pr. kvadratmeter har regionens højeste kvadratmeterpriser, så er det boligejere i en helt anden kommune, der kan glæde sig over de største procentuelle prisstigninger.

Højdespringeren over de seneste tre måneder i Region Hovedstaden er boligmarkedet i Tårnby Kommune, hvor et hus i gennemsnit er steget med 4,1 procent. Det vil sige, at et hus på 140 kvadratmeter, der i første kvartal af 2017 i gennemsnit kunne købes til 4,1 mio. kr., i dag er blevet knap 170.000 kr. mere værd.

Næsten lige så glade kan boligejerne i Furesø Kommune være. Her steg huspriserne nemlig med 4 procent over de seneste tre måneder.

     

/Pressemeddelelse – Bolighed.dk