En bagebølge har ramt os, og på Frederiksberg bliver bageudstyret revet ned fra hylderne. Det oplever de hos bydelens Imerco og Imerco Home-butikker, der derfor fejrer de bageglade borgere fra den 19. august og en uge frem med gode tips og præmier på højkant.

Sirligt pyntede cupcakes, smagfulde sommertærter og avancerede moussekager. Vi er blevet et land af bagenørder, og det mærkes også hos Imerco og Imerco Home på Frederiksberg, der i år har solgt 43 procent mere bageudstyr i forhold til samme tid sidste år.

PR foto Imerco

For at imødekomme de bageglade borgere sætter Imerco og Imerco Home på Frederiksberg særligt fokus på bagning fra mandag den 19. august og resten af uge 34. Her kan både nørder og nybegyndere få gode råd til det rigtige udstyr, finde gode tilbud og se den nye bagekollektion, by Ditte Julie, som er udviklet og designet af Den Store Bagedyst-deltager Ditte Julie Jensen i samarbejde med Imerco.

– Som nybegynder udi kagebagning kan det være lidt af en jungle at finde rundt i alt det gode udstyr. Derfor vil vi bruge de her bagedage til at vejlede bageglade kunder i, hvad der er det vigtigste for et flot resultat, siger Iryna Frandsen, der er butikschef i Imerco Home på Frederiksberg.

Vind bageudstyr for 7000 kroner.
Udover bagedagene fejrer Imerco og Imerco Home på Frederiksberg også fødselsdag, og i den anledning udloddes bageudstyr for 7000 kroner. Det sker gennem en konkurrence på Instagram, hvor den flotteste kage kåres.

Bagedagene finder sted i uge 34 i Imerco og Imerco Home-butikkerne på Frederiksberg.

Imerco og Imerco Home på Frederiksberg har særligt fokus på hele boligen, såvel det klassiske som tidens trends. Butikkerne forhandler blandt andet køkkenudstyr, boliginteriør og ikke mindst gaveartikler, som imødekommer kollektionsskifte og trends. www.imerco.dk/imerco-home