Kniber økonomien nogle gange for dig i løbet af måneden? Sidder du dyrt i hus, lejlighed eller andet og mangler derfor penge til at forsøde tilværelsen engang i mellem? For nogle er det spørgsmålet om, man ikke forvalter sin økonomi ordentligt. Andre er i en form for overgangsfase, hvor det ikke hænger sammen. Her kan det give mening at genoverveje sin økonomi eller måske søge et kviklån eller andet økonomisk kompensation til at komme på ret køl igen.

Men uanset hvordan din økonomi ser ud, har alle mennesker ret til at forkæle sig selv en smule engang i mellem. Mange menneskers foretrukne måde at gøre dette på er et restaurantbesøg eller lignende. Men desværre er en tur på restaurant ofte en dyr oplevelse, og det er det især, hvis økonomien kniber en smule. Men faktisk behøves du ikke afholde dig fra en god restaurantoplevelse, selvom pengepungen ikke er bugnende fuld. På Frederiksberg er der nemlig også masser af billigere steder at få stillet sulten. Er du i tvivl om, hvor du kan søge hen, så kommer her fire billige spisesteder på Frederiksberg.

District Tonkin
Er du til det asiatiske køkken, så kunne du overveje District Tonkin på Mikkel Bryggers Gade 2. Stedet har en score på Tripadvisor, der ligger på 4,5/5 bedømt af næsten 200 sultne gæster. Køkkenet er vegetar-venligt, og du kan trygt gå på opdagelse i de mange spændende i retter i den vietnamesiske restaurant. Priserne ligger mellem 58 og 120 kr, så det er slet ikke en restaurantoplevelse, der resulterer i et bankerot.

Forno a Legna
Der er næsten ikke noget, der slår en god, klassisk pizza. Den velkendte og verdensberømte italienske spise har været et fastfood-hit i mange år herhjemme. men en pizza kan godt være lidt mere, end hvad du får på dit gennemsnitlige pizzaria på hjørnet. Hos Forno a Legna på Falkoner Alle 42 får du lækre italienske pizzaer i verdensklasse. Det hyggelige sted har en Tripadvisor-vurdering på ⅘ bedømt af 206 gæster. Priserne ligger mellem 31 og 63 kroner, så her får du sandelig lækker kvalitet for pengene.

Hungry Dane
Burgeren er vores allesammens yndlings fastfood-fænomen direkte importeret fra Amerikas Forenede Stater. Burgere fås i alle former og størrelser. De kan fås til en tier på McDonalds og Burger King. Men de seneste par år er burgeren stormet frem i en mere gourmet-lignende form. Diverse burgerbarer skyder op over hele landet og tilbyder glimrende burgere med saftig kød, smeltet ost og sprød salat for alt mellem 50 og 100 kroner. Skal du have en gourmet-burger til en fornuftig pris inden for frederiksbergs postnummer, så kan Hungry Dane på Gammel Torv 8 anbefales. Her får du burgere rige på umami med lækkert tilbehør. Med en score på 4 hos Tripadvisor og en ekstra butik i kæden på vej i Aalborg, så bør du næppe gå glip af en lækker burger fra Hungry Dane.

Olioli
Endnu et bud på et spændende spisested er Olioli ved Gammel Kongevej 169. Maden gør sig i salater og Poké Bowls med diverse lækre grøntsager, ris og fisk. Priserne ligger mellem 15 og 129 kroner, og Olioli hiver da også en fornuftig Tripadvisor-score hjem på 4. Er du til Hawaiiansk og Japansk mad, så er Olioli et glimrende bud.

Men uanset hvordan din økonomi ser ud, har alle mennesker ret til at forkæle sig selv en smule engang i mellem. Foto: ABW