Sommeren er så småt ved at være forbi, og det betyder, at der er en masse unge mennesker, der er klar til at begynde på en videregående uddannelse, når semesteret starter i begyndelsen af september. Starten på en videregående, er samtidig også tidspunktet, hvor rigtig mange unge flytter hjemmefra. Det medfører, at der hvert år, er mange tusinde af unge, der skal finde sig et nyt sted at bo i nærheden af deres uddannelse.

Da de fleste uddannelser befinder sig i de store byer, kan det være udfordrende at finde en lejlighed, der ikke ligger for langt fra ens uddannelse. På den ene side, er der nemlig hård kamp om boligerne, fordi der er så mange unge, der er på jagt efter en bolig, og på den anden side, er det rigtig attraktivt at bo i byer som Frederiksberg, København, Aarhus og Odense. Der er nemlig også rigtig mange, som bliver boende i storbyerne efter uddannelsen er afsluttet.

Lejeboliger i København
Da studiestarten for mange venter lige om hjørnet, er det også på tide at finde en bolig. Når du har fundet en bolig, og er faldet på plads i lejligheden, er der nemlig mere tid og overskud til at fokusere på studiet. På Blaekhus.dk kan man finde lejeboliger i Valby, Værløse, Frederiksberg, og snart Amager. Du kan altså leje en bolig på de bedste lokationer i Danmark, hvor du samtidig er et stenkast fra dit nye studie. Lejeboligerne er moderne studios og 1-værelses lejligheder, der spænder fra 25 m2 til 40 m2. Du vil få adgang til eget køkken og badeværelse, og så er der hyggelige og rummelige fællesområder, hvor man kan slappe af eller studere. Uanset om du ønsker at bosætte dig på Frederiksberg, i Valby eller Vanløse, så er du aldrig mere end 10 minutter væk fra en station, så du nemt kan komme rundt i byen med offentlig transport.

Tæt på grønne områder
Hvis man er vant til at bo nær naturen kan det være en omvæltning at flytte til København, hvor det vrimler med mennesker og biler og alle vegne. Man lærer hurtigt at sætte pris på de mange grønne arealer og parker, der findes rundt om i København. Hvis du vælger at bo på Frederiksberg eller Valby vil du have adgang til grønne arealer i nærheden af dig. Du vil både have Søndermarken og Frederiksberg Have i nærheden, hvor du kan finde ro i nogle af byens smukkeste grønne åndehuller.

Hvis du vælger at bo på Frederiksberg eller Valby vil du have adgang til grønne arealer i nærheden af dig. Foto: ABW