Artiklen er sponseret

Hvornår har du brug for en psykolog? Et simpelt svar er, at det har du, når du føler, du har det. Hvad end du går og tumler med vedvarende, relativt mild tristhed, knusende depression, ekstrem angst eller et dårligt mentalt helbred helt generelt, giver det mening at tage fat i en psykolog. For det at prøve at arbejde med sine psykiske problemer alene kan godt være svært – og for nogle helt umuligt.

Sæt ord på dine gener
Bor du i København, så kan du nemt finde en psykolog på Frederiksberg, som kan hjælpe dig med at sætte ord på det ubehag, du oplever (fx ift. om vi taler om stress eller depression). Psykologen kan så – med udgangspunkt i de udfordringer, I er enige om, at du skal arbejde på at håndtere – aftale et forløb med dig, hvor du får terapi. Men hvad gør du, når du ikke ved, hvilken psykolog du skal få?

Vær åben overfor prisen ift. psykologhjælp
Prisen har selvfølgelig en betydning, når det kommer til valg af psykolog og terapiforløb. Her skal du nok bare indstille dig på at betale det, en psykolog koster. Det er vigtigt at få en dygtig psykolog, du harmonerer godt med, og som har erfaring med behandling af folk med gener som dem, du oplever. Så må prisen komme i anden række. Du er dit mentale helbred, så du skal have den bedste støtte.

Find en psykolog online
Online kan du finde sider med spørgeskemaer, du kan udfylde for at blive afklaret med, hvad den rette psykolog ifølge dig skal kunne. Både hvad gælder faglighed, men også hvad gælder psykologens evne til at relatere til en bestemt etnisk eller religiøs baggrund, hvis den slags er vigtigt for dig. Sådan et spørgeskema kan du fx finde på siden, linket oven for fører til. Udfyld det og find en lokal psykolog.

Du finder nemt en psykolog på Frederiksberg, som kan hjælpe dig med at sætte ord på det ubehag, du oplever (fx ift. om vi taler om stress eller depression). PR-foto