Feriewebavisen har fået nyt navn, men der bliver stadig masser af sjove sommerferieaktiviteter for børn på Frederiksberg.

Hvert år arrangerer Frederiksberg Kommune og en række af de lokale foreninger sjove og spændende sommerferieaktiviteter for børn. I år er ingen undtagelse. Sommerferieaktiviteterne går nu samlet under navnet Sommer på Frederiksberg. Der er lagt vægt på mere åbne aktiviteter, som ikke kræver tilmelding, så familierne får større fleksibilitet i forhold til at planlægge ferien.

Derfor bliver aktiviteterne også fremover centreret omkring fire samlingspunkter i byen: Hovedbiblioteket, KU.BE, Lindevangsparken og Medborgercentret Nordens Plads, hvor børnene kan dukke op og frit tage del i dagens aktiviteter.

Sommer på Frederiksberg får i løbet af de kommende uger sin egen side under KU.BEs hjemmeside kube.frederiksberg.dk. Vi udsender også en brochure, hvor man kan læse mere om de forskellige aktiviteter. Brochuren lander på byens skoler og biblioteker i uge 21.

Enkelte aktiviteter i foreningsregi vil stadig kræve tilmelding. Datoer og beskrivelse af aktiviteterne vil fremgå af Sommer på Frederiksberg-kataloget og KU.BEs hjemmeside fra uge 21.

God sommer på Frederiksberg! Læs her.

Foto: Anne Beth Witte