Charlotte Duus Aalling har indsendt en lille bøn til Dit Frederiksberg. Måske en drengedrøm kan gå i opfyldelse og du kan være med til at opfylde den.

Kære Dit Frederiksberg. Min søn knokler sammen med sin spejder gruppe for at samle penge ind til en sejltur med sin F8 Søkreds fra Frederiksberg. De er pt. med i en konkurrence hos Spar Nord Fonden ti til forskel hvor de kan vinde 10.000.

Der står: Vi er 14 FDFere fra F.8 Søkreds som skal på eventyr. F.8 Søkreds er, som navnet måske hentyder, en sejlads kreds. Vi bruger hele sommerhalvåret på at sejle i Sydhavnen, og i de nordiske farvande. Men, vi drømmer om mere, så vi skal på sejltogt i farvandende mellem Cuba og Jamaica. De deltagende børn er mellem 10 og 17 år og alle arbejder hårdt for at indsamle penge til turen. Det er her du kommer ind i billedet. Stem på os, og hjælp os ud på et eventyr og oplevelse for livet.

Vil du gerne støtte op om dette, så klik dig videre her. Det er nemt, enkelt og koster ikke andet end din ‘stemme’. Dit Frederiksberg ønsker FDF F.8 Søkreds held og lykke.