Børn og voksne i FDF F 10 Solbjerg fik ”én på opleveren”, da de kom på besøg i Solbjerg Kirke.

Mandag d. 6. december havde Præsten Karin og organisten Rune gjort klar til at vise FDF-børn rundt i Solbjerg Kirke; også steder hvor man normalt ikke får lov at komme.

Både børn og voksne var begejstrede for at prøve at stå inde bagom det store orgel imens organisten Rune spillede julesalmer for fuld musik. Herefter gav han orgel-versionen af sangen ”Jeg kører i min lille bil” som børnene kender fra FDF’s egen sangbog. Inden turen fortsatte ned for at udforske selve kirkeskibet, fik børnene også fik lov til selv at prøve at trykke på tangenterne.

“Alle børnene var henne og prøve at trække i håndtagene og spille på orglet, selv om der var nogen der lige skulle samle sig mod til først”, fortæller FDF-leder Daniel Bjerre Svendsen.

I kirkerummet havde Præsten Karin klargjort et “kirkeløb” med poster til FDF’erne, og børnene lærte om døbefont, alter og prædikestol. Mødet blev afsluttet med lidt juice og godter fra præsten. ”Det gik meget fint og børnene var søde”, siger Karin.

FDF F 10 Solbjerg er en udekreds, der holder til ved Solbjerg Kirke. Der er ledige pladser hos Piltene (8-10 år), men dog pt lukket for tilgang til Tumlingeholdet (6-8 år). Læs mere om kredsen på fdff10.dk og på facebook.com/FDFF10Solbjerg

 

Pressefoto