Denne artikel er udgivet i samarbejde med Kids-world – Legetøj, børnetøj og udstyr til børn fra bl.a. bobles.

Den første ekstraordinære kvinde i næsten alles liv er deres mor. Din mor har ret til al din kærlighed og respekt, når alt kommer til alt er hun grunden til at du lever. Vis hende, hvor meget du elsker, ved at give hende den bedste mors dag i hendes liv.

Den vigtigste på mors dag er at forkæle og anerkende din mor. Forkæl hende med den anerkendelse og kærlighed, hun har opdraget dig med. Der er mange måder hvorpå du kan fejre din mor på mors dag, afhængigt af hvad hun kan lide.

Brug tiden sammen
Mors dag er, som navnet siger, din mors specielle dag. Behandl din mor som en dronning og planlæg en hel dag med aktiviteter, hun kan elsker. Mødre elsker at tilbringe mors dag med deres børn. De ønsker sig en god dag fyldt med latter og kærlighed, men de vi ikke selv planlægge dage, de vil overraskes. Begynd at planlægge den perfekte dag til din mor i god tid.

Forkæl hende med morgenmad i sengen
Lad hende sove længe og forkæl hende med morgenmad i sengen. Lav din mors foretrukne morgenmad som fx pandekager, hjemmebagt brød eller bacon og æg, og server den med en kop kaffe og et glas frisk juice. Skrive et brev eller en note, som fortæller hende, at du elsker hende, og at hun er den bedste mor i verden.

Se en film med hende
Lav stuen om til en biograf og server slik, popcorn og sodavand. Sæt din mors foretrukne tv-show, film eller serie på og se det sammen med hende. Hun vil elske at slappe af og se filmen, tv-showet eller serien sammen med dig.

Bestil take-out fra hendes foretrukne take-out sted
Bestil din mors yndlings retter fra hendes yndlingsrestaurant, server det med hendes yndlings drink og fortæl hende, at hun ikke skal tænke på at lave middag. For at gøre aftenen endnu mere hyggelig kan du servere middagen i sofaen.

Rengør din mors bil ude og inde
Kører din mor dig altid der hvor du skal hen? Anerkend hendes hjælp ved at rengøre hendes bil inde og ude. Det føles tilfredsstillende at køre rundt i en ren bil, men det er sandsynligvis ikke din mors første prioritet, når hun har tid til rengøring.

Klar vasketøjet og rengør huset
Giv din mor en pause og vask tøjet for hende og rengør huset. Det vil give hende lidt tid til at gøre hvad hun elsker. Du kan enten købe hende et gavekort til en rengøringsservice, eller du kan gøre det selv.

Giv hende en collage af minder
Find billeder af dine største minder med din mor og din familie, og design en collage til din mor. Din mor vil nyde at mindes om hendes liv med dig og din familie.

Køb din mor en buket
Næsten alle mødre elsker smukke blomster og især duften af friske blomster. Giv din mor buket friske blomster til mors dag, og giv hende et kort, der fortæller hende, hvor meget du elsker hende.

I stedet for en buket blomster kunne du give din mor en ny blomst, et træ eller en plante til hendes have. Din mor vil elske at se træet vokse op, og det vil minde hende om dig.

Pressefoto