Spring ventelisten over, og kom til gratis høreprøve på Apoteket Frederiksberg Centret mandag den 16. november i samarbejde med Din Hørespecialist. 

I samarbejde med Din Hørespecialist inviterer Apoteket Frederiksberg Centret til en gratis høreprøve mandag den 16. november. Dermed kan frederiksbergere, der døjer med hørelsen og ellers kan risikere at vente

Pressefoto: Anders Rasmussen

længe på en undersøgelse med henblik på at få høreapparat i det offentlige, skippe ventelisten og komme til med det samme.

Ved samme lejlighed kan man høre mere om Remote Care, der er en ny service, som giver høreapparatsbrugere mulighed for at få finjustereret høreapparaterne direkte fra hjemmet. Teknikken, der netop er lanceret i Din Hørespecialist på Frederiksberg, har været i støbeskeen gennem længere tid, men er blevet fremskyndet på grund af COVID-19.

Praktisk information
Mandag den 16. november foretages der gratis høreprøver i samarbejde med Din Hørespecialist på Apoteket Frederiksberg Centret klokken 10.00 til 16.00. Udover at få foretaget en høreprøve kan de fremmødte få en præsentation af Remote Care. Arrangementet er gratis og uforpligtende.

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde med 24 høreklinikker, der yder rådgivning om høreapparater fra producenterne Widex og Signia. Høreklinikkerne er specialiseret i nøjagtig, individuel tilpasning af høreapparater ved hjælp af markedets førende teknologi. Tlf.: 70 11 10 70, http://www.dinhs.dk/frederiksberg/