Artiklen er sponseret

Kunne du godt tænke dig, at der sker noget nyt med dit hår? Måske du længe har gået rundt med samme frisure og egentlig været glad for den – men forandring fryder, og nu er du måske klar til, at der skal ske noget nyt. Hvis du finder en frisør på Frederiksberg, har du den lige i lokalområdet, og det gør det altså noget nemmere at få passet ind i dagligdagen. Her har Fonnesbek Hair nemlig lige åbnet ny salon – så mon ikke, du skal ind tur ind for at prøve det af?

Samtidig er det skønt at vide, at du får klippet eller farvet håret ved en, der virkelig er professionel i sit fag og kender alt til, hvad man kan gøre af gode ting. Måske du allerede har en plan for, hvad der skal gøres? Så er det bare med at smutte ind forbi frisøren på Frederiksberg, så du kan få indløst alle dine drømme for dit hår.

Bliv inspireret på stedet

Måske du dukker op uden en egentlig plan for, hvad der skal gøres. Det kan nogle gange også være et spændende eksperiment – simpelthen at se, hvad frisøren har at byde på af idéer. En frisør er vant til at se alverdens forskellige ansigtsformer hver eneste dag, og på den måde er der også en god chance for, at du kan få rådgivning om, hvilken frisure, der ville passe godt til netop dit ansigt.

Nogle mennesker bliver kun klippet meget sjældent. Du tænker måske, at det ikke er nødvendigt, hvis du har langt hår og egentlig bare har en plan om, at det skal gro længere – men hvis du ser efter, vil du måske kunne se, at det faktisk trænger til at blive klippet i spidserne, så de ikke bliver splittede. Det er med til at sørge for et sundt hår, der gror pænt.

Kunne du godt tænke dig, at der sker noget nyt med dit hår? Foto: ABW

Sider2022