Som det er lige nu, så er din beskyttelse af dig selv mod Coronavirus, hjemme. Det ved vi alle sammen, og alle os som kan være hjemme, er det. Så hvordan får vi livet til at fortsætte hjemmefra? BREVKASSE:  Sheila

Der er jo ingen som ved, hvor længe vi bør være hjemme? Vi er mange mennesker med store bekymringer. Og vi er mange mennesker, som havde aftaler til diverse terapeuter rundt omkring. Onlineterapi bliver en mulighed for dig inden for ganske få uger. Vores IT firma arbejder på højtryk, for at få det hele på plads, så vi kan mødes i sessioner klient/terapeut via en webportal. Det bliver muligt at ringe en terapeut op og have en privat snak live på en lukket kanal her på onlineterapeuterne.dk. 

Hvis du har brug for en psykolog, coach, parterapeut eller sexolog, så er det her du snart vil kunne finde os. Vi vil også gerne have clairvoyanter på siden, hvis vi finder, at det kunne have din interesse. Nogle gange har man også bare brug for sparring her-og-nu. En slags førstehjælp i følelser. Det kommer til at koste 18 kr. i minuttet at ringe til en professionel uddannet fagperson. Prisen er sat sådan, fordi det svarer nogenlunde i gennemsnit til, hvad en uddannet terapeut tager i timen, hvis du booker et møde fysisk.

Her på siden har vi valgt at tilbyde dig minutpris, fordi det kan være, at du kun har brug for 10 minutter. Det kan også være, at du ikke synes at terapeuten og du harmonerer? I sådan et tilfælde slutter du blot samtalen af, og du har sparet en times regning. Det er en fordel for dig, kun at betale for den tid, du reelt får. Lad os så sige at du bliver super glad for sparring og hjælp hos en bestemt terapeut. Ja, men så er prisen jo stadig det, som du ville have givet ude i den fysiske verden. En anden stor fordel er, at vi kan se hinanden, når vi taler. Det er vigtigt for mig som terapeut, at se hvordan du har det som klient, når vi har en session sammen.

Jeg glæder mig virkelig meget til at kunne tilbyde dig et sikkert rum til personlig terapi.

Det eneste vi registrerer ved dit opkald, er tiden du bruger hos os, samt honoraret du bliver trukket for samtalen. Vi optager ikke samtalerne. Det er et trygt rum, fuldstændig som hvis du var kommet til min klinik. Alt fungerer som normalt. Vi har tavshedspligt. Og vi er her for at bistå dig. Du er i centrum.

Så er du i sikkerhed?
Ja da. Du har samme sikkerhed, som du plejer, når du mødes med en terapeut. Nu er du så også i sikkerhed for virussmitte, fordi du er hjemme, når du ringer. Samtalen kommer til at foregå via en sikret krypteret linie så det vil ikke være muligt for nogen at kunne hacke sig vej til samtalerne heller.

Vil du gerne have en uforpligtende mail om hvornår onlineterapeuterne.dk starter op? Så send os din mailadresse til: kontakt@onlineterapeuterne.dk

Her må du også gerne komme med gode idéer og input.
Du kan også følge os på Instagram under #onlineterapeuterne. Der vil vi også offentliggøre åbningsdagen.
Hvis du vælger at bruge vores terapi, så vil jeg lige bede dig om at gøre lidt af mit arbejde, før du ringer en af os op.
1. Vælg et godt og behageligt sted at sidde. Det er vigtigt at sidde godt, så det ikke afbryder dine tanker.
2. Sørg for at have noget at drikke. Man kan blive noget så tør i halsen af at snakke om følsomme emner blandt andet.
3. Hav en kleenex i nærheden. Bare i tilfælde af.

Er du terapeut? Og vil du gerne tilmelde dig onlineterapeuterne.dk, så kontakt os på: kontakt@onlineterapeuterne.dk.

Vi kræver, at du har uddannelsesbevis/certifikat, momsnummer, en PayPal konto og fungerende arbejds hjemmeside (Vores IT firma kan være behjælpelig til en meget konkurrencedygtig pris, hvis du ikke har hjemmeside allerede).