Tag med på en ekspedition til en verden fuld af skrald! Kitt Johnson X-act præsenterer en magisk forestilling for børn og deres voksne: Spoiiiiiiiiing – med NY premiere på AFUK i København d. 10. september 2020!

Kom med ind i en verden fuld af skrald og trylleri, og mød de to usædvanlige skraldesorteringseksperter: Den ene med øre for skraldets hemmelige musik.. Den anden med øje for dets skjulte skønhed! Forestillingen er for de 6-10-årige, og varer ca. 45 minutter.

Støttet af Statens Kunstfond og Københavns Scenekunstudvalg.

Pressefoto: Kitt Johnsons nye børneforestilling, Spoiiiiiiiiing

MEDVIRKENDE
På scenen: Samuel Gustavsson & Sture Ericson
Idé og instruktion: Kitt Johnson
Forestillingen er blevet til i tæt samarbejde.
Komposition og live musik: Sture Ericson
Lysdesign: Mogens Kjempff
Magikonsulent: Axel Adlercreutz
Producent: Sarah Garde
Foto: Per Morten Abrahamsen / Grafik: IMPERIET

Tak til Lis Tønneskov, Stena Recycling, og Brøndby
Billetter 10.-12. september 2020: Klik her. 

OM X-ACT
Kitt Johnson X-act er et af de længst eksisterende og mest produktive dansekompagnier i Danmark. Udover at producere forestillinger, turnerer kompagniet i indog udland, og har siden 2008 arbejdet passioneret med det stedsspecifikke koncept MELLEMRUM. Læs mere her. I marts 2019 søsatte kompagniet desuden første udgave af nycirkusbiennalen Copenhagen Circus Arts Festival / C!CAF. Derudover udbyder X-act fysisk træning, workshops, foredrag mv.. Kitt Johnson er modtager af Statens Kunstfonds livsvarige Hædersydelse og en række priser, herunder Reumertprisen i 2015 for ”Årets danser” og Håbets Pris i 2019