Er duften af magasiner noget der kan tiltaler dig? Fornemmelserne af kvalitet – helt ud til fingerspidserne? – og er du vild med bøger, magasiner, mode, kultur og design, så kan Eleven O, den nye boghandler, friste med altsammen. Ovenikøbet med plads til en god kop kaffe og en lækkerbiksen af en croissant.

Eleven O har netop slået dørerne op til deres skønne butik på Tullinsgade, blot et drej ned fra Værnedamsvej. Her er ikke ‘bare’ tale om en helt almindelig boghandler – nej vi taler om kunst, det er fyldt med detaljer, magasiner, skøn mode, spændende kultur og designs med kant på. De er med på beatet – uanset om det er det klassiske eller det helt nye og moderne, du kigger efter.

De står klar  med inspiration, bog-events med signeringer, lancering af nyt tøj og kunst. De er helt sikkert værd at følge med, for de er helt sikkert en del af det kreative København, hvor man ikke kan få nok af kvalitet – allround.

Du kan på nuværende tidspunkt kun følge med på deres Instagram profil (lige her) men du kan glæde dig til, at deres webshop også snart ser dagens lys. Som sagt; De er absolut værd at følge.

Dit Frederiksberg var en tur forbi i fredags, hvor der var officel åbning. Se billederne her og få en fornemmelse af den nye boghandler i byen.