Da den tidligere topproducent, Scrimaglio, blev begæret konkurs i 2015 skyndte vi os at købe al den vin vi kunne – til nogle formidable priser. Dem har du nu chancen for at få fingrene i til en helt uhørt superpris.

Du er sikret seks fantastiske smagsoplevelser i den gode gamle Piemonte-stil. I rødvinene betyder det godt med fadpræg, en god portion syre og markante, men alligevel afrundede tanniner.

Kassen indeholder:
1 fl. Moscato d’Asti DOCG
Her får du en luksus-moscato, der bugner af smag og dybde. Tilsæt hertil de fineste bobler – fenomenale! Velegnet som aperitif og en fantastisk ledsager til alle former for kage og is.

1 fl. Monferrato Arneis 2013 DOCG
Forrygende velsmagende – og perfekt modnet hvidvin på den lokale grønne drue, Arneis – som i øvrigt betyder “den lille bandit”, fordi den er svær at dyrke. Her er det lykkedes til fulde at frembringe perfektion.

1 fl. Barbera d’Alba 2011 DOCG
Rødvin produceret efter den højeste kvalitetskontrol (DOCG). En rig og intens vin med god længde og modne tanniner. Passer perfekt sammen med pasta, risotto, lyst fjerkræ og charcuteri.

1 fl. Barbera d’Asti “Crôutin” 1998 DOCG
“Crôutin” betyder “fra vinbondens egen kælder” – og det siger vel det hele. Her får du en rund, harmonisk og frugtrig smag med eg og krydderier i eftersmagen. Sublim til klassiske italienske retter.

1 fl. Monferrato “Tantra” 2011 DOC
Helt unik blanding af Barbera- og Cabernet Sauvignon-druer. Farven er flot dybrød med lilla kant. Smagen er kraftig og koncentreret og afsluttes af en utrolig harmonisk eftersmag. Fuldendt meditationsvin!

1 fl. Barbaresco Loreto 2010 DOCG
Vinen er til dig, som elsker en ren og tør, kraftig vin med blød afrundet finish. Ren Nebbiolo – som Barolo – men mere “venlig” i stilen. En vin der vil være oplagt til rødt kød eller vildt. Kongevin!

Det er alle vine på et meget højt niveau og du skal lede længe – og sikkert forgæves efter noget lignende. Vinene findes ikke andre steder og forhandles kun i Holte Vinlager. For den ægte Piemonte-elsker er denne kasse et kup!

Læs mere her på Holte Vinlager Frederiksberg og få sikre dig et par gode flasker til superpris. Bestillingen skal foregå pr. mail.