Som optikerkæde, ved vi, at vi tilbyder en service, som mange har brug for. På baggrund af Sundhedsstyrelsens anbefalinger har Smarteyes Roskilde/Holbæk/Valby/Amager/Odense/Vejle igen åbent. Vi er glade for, at vi kan hjælpe vores kunder, og vi glæder os til at tage imod dig i butikken.

Smarteyes har åbent igen

For at passe godt på både kunder og medarbejdere, har vi indført en række tiltag, der skal sikre, at det er sundhedsmæssigt forsvarligt og trygt at komme i butikken:

  • Vi har skærpet opmærksomhed på at opretholde en god hygiejne med bl.a. afspritning af brillestel og udstyr.
  • Vi udfører hyppig og grundig rengøring af alle butiksarealer. 
  • Der er adgang til håndsprit eller håndvask i butikken, som vi opfordrer alle besøgende til at benytte.
  • Når du prøver briller, får du en bakke med alle de brillestel, du prøver. De bliver efterfølgende sprittet af og hængt på plads af personalet.
  • Inden vi inviterer dig ind i synsprøverummet, skal vi spørge dig ind til dit helbred.
  • Hvis du oplever symptomer på Covid-19, beder vi dig om ikke at komme ind i butikken. Føler du dig utilpas eller er du ikke rask på dagen, kan du uden problemer kontakte os på telefon 70232303 eller mail kundeservice@smarteyes.dk og ombooke din tid.
  • Vi overholder afstandsreglerne med 1 kunde per 4 m2, og opfordrer dig til at holde god afstand til andre kunder.

Har du behov for briller?

Imens vores butik har holdt lukket, har vi sørget for at få en masse lækre brillenyheder hjem til jer. Gå på opdagelse i forårets brilletrends eller tjek vores helt nye samarbejde med designeren Oscar Jacobson. Køber du briller lige nu og frem til den 28. juni får du en gratis solbrille med i din styrke. Læs mere om tilbuddet eller book din synsprøve online her.