Har du længe gået og overvejet, om tiden er ved at være inde til at kaste dig over en botox behandling? Det kan være, du drømmer om et friskere udseende og har brug for at reducere aldringstegn i den forbindelse. Det kan også være, du ønsker mere markerede kindben.

Uanset hvad hensigten er med at få en botox behandling, kan der være behov for at vide mere.

I denne artikel fortæller vi dig meget mere om, hvad botox er, og hvordan behandlingen virker til forskellige områder i ansigtet. Vi håber, at du slutteligt bliver klogere på botox og alt, hvad en sådan behandling indebærer. God læselyst.

Den ultimative rynkebehandling
De fleste kender botox som en rynkebehandling, der virker effektivt, når rynker skal udglattes. Botox har eksisteret i mange år, og det har ikke gjort behandlingen mindre populær med tiden. Botox er et giftstof, der er bedre kendt ved navnet botulinum toxin type A.
Det, botox helt konkret går ind og gør, er, at stoffet lammer musklerne. I det øjeblik, botoxen bliver sprøjtet ind i huden, vil den pågældende muskel lammes. Det resulterer i, at nerverne ikke længere har mulighed for at sende beskeder til musklerne, hvormed huden udglattes.

Du kan blandt andet få botox i København, hvis du bor i nærheden. Generelt findes der mange kosmetiske klinikker landet over, som tilbyder botox behandlinger til bekymringsrynker, øjenbryn, øjne, pande og meget mere. For at være sikker på, at det pågældende sted virker både trygt og sikkert, er det altid en god idé at tjekke op på de forskellige klinikker inden. På den måde har du et bedre sammenligningsgrundlag, når du skal udpege en kosmetisk klinik.

En botox behandling er tilgængelig for alle, der drømmer om at ændre udseende. Ifølge en undersøgelse fra TV 2 Østjylland drømmer næsten hver tredje østjyske kvinde om en kosmetisk ændring. Hvis du også har det sådan, kan du trygt bestille en konsultation hos en kosmetisk klinik. Her har du mulighed for at høre meget mere om, hvad behandlingen indebærer, og hvilken der passer bedst til dig. Efterfølgende har du de fleste steder mellem et og to døgn til at beslutte dig for, om du skal kaste dig ud i en botox behandling.

Botox behandlingspriser
Det er meget forskelligt, hvad du kan forvente, en botox behandling koster. Det kommer først og fremmest an på, hvor i landet du ønsker en behandling. Drejer det sig for eksempel om en botox behandling i København, kan du forvente priser fra 1.000 kroner og opefter. Derudover skal du være opmærksom på, at en enkelt behandling ikke altid er nok. Det er desuden vigtigt, at du får opfølgende behandlinger, hvis du gerne vil bevare den effekt, botox kan give. Typisk vil effekten vare tre til fire måneder, hvorefter der kan være behov for en ny behandling.

Inden behandlingen er det vigtigt, du gør op med dig selv, hvad en botox behandling skal gøre for dig og dit udseende. Du skal derfor tage stilling til, om det er bekymringsrynken, der skal reduceres, eller om det drejer sig om rande under øjnene.

 

Du kan blandt andet få botox i København, hvis du bor i nærheden. Pressefoto.