Når de kolde dage omfavner børnene på Frederiksberg, så bør det overvejes at besøge det eventyrlige Børnemuseet, som er et fantastisk samlingssted for børnefamilier, der elsker hygge og kreative oplevelser. 

Børnemuseet holder til i den ombygget hestestald i et af Frederiksbergs hyggeligste områder – lige mellem søernes fredelige gangstier og Gammel Kongevejs mange butikker. Adressen er; Svanholmsvej 3A.

Når du træder ind i det lille museum, bliver du mødt af den hjemmelig atmosfære, duften af skøn hjemmebag og børn der er nysgerrige på alle de mange muligheder, kreative lege og alt det andet, som der kan underholdes med.

Latteren og nysgerrigheden er i fokus, for Børnemuseet inviterer nemlig til en blanding af leg, kreativ udfoldelse og læring. Det er med hjælp fra de smilende medarbejdere, som tydeligt er glade for børn, kunsten og de forskellige kreative ideer, og de er hele tiden klar til at hjælpe og vejlede jer igennem mulighederne.

Det kan varmt anbefales, at I besøger Børnemuseet, men vil I vide mere, så læs videre på deres hjemmeside. I kan også følge med på deres Facebook lige her. De har mange gode dage klar til vinterferien.