Reiki Healing Retreat på det spirituelle bjerg Montserrat i Spanien. Kom med på en 7 dages intensivt healings Retreat og lær eller fordyb dig i Reiki healingens lære. I tager af sted næste gang 7-13 November 2023. 

Pressefoto Healing By Chanell

Du vil kunne ta dit næste skridt med Reiki healing så hvor du end er på din vej vil du kunne uddanne dig videre herfra. I vil blive delt op i hold så der bliver et Reiki 1, Reiki 2 samt et Reiki Master hold. Hvis du blot vil med uden kurserne er det også en mulighed.

Din spirituelle rejse fortsætter her og med et boost af healing fra de andre kursister er du sikker på at få healing hver eneste dag samt øve dine kundskaber.

Det er en meget dyb og spirituel tur, da stedet i sig selv er meget spirituel og livgivende / opladende samt ikke mindst turene vi kommer på, er meget selvreflekterende så du kommer derfra med en indre ro og en klarhed. Selvudvikling og Selvkærlighed netop med opladning i de smukke og spirituelle omgivelser er en stor del af Retreatet

Jeg opfordrer gerne på selve turen til at have alene tid i de smukke omgivelser og der bliver masser af tid både til vores fælles ture( igen valgfrit) samt til egen tid og selvfordybelse.

Har du brug for udelukkende at fordybe dig og få en afstressende og livs transformerende rejse samt opnå en healing af krop og sjæl uden Reiki kurset er det også en mulighed. Da vil din pris være 8.199,-. De sidste 2 pladser sætter jeg til en specialpris 5000 incl. logering samt bus til/ fra lufthavn samt ture , healing mm Det fulde program kommer senere. Så endelig meld tilbage hvis du har interesse i at komme med på denne smukke, afstressende og livs transformerende rejse.

Healing By Chanell

mobil:40563009