Kom med på en 7 dages intensivt healings Retreat og lær eller fordyb dig i Reiki healingens lære. I tager af sted tirsdag d 8 november til mandag d 14 november -2022.

Du vil kunne tage dit næste skridt med Reiki healing så hvor du end er på din vej vil du kunne uddanne dig videre herfra. I vil blive delt op i hold så der bliver et Reiki 1, Reiki 2 samt et Reiki Master hold.

Din spirituelle rejse fortsætter her og med et boost af healing fra de andre kursister er du sikker på at få healing hver eneste dag samt øve dine kundskaber.

Sammen tager vi på ture på de berømte pilgrimsveje op ad bjerget.

Pressefoto Healing By Chanell

Disse bjerge og kalkstensklipper som for millioner af år siden lå under vand og gennem tiderne er blevet slebet af vejr og vind for nu at fremstå som de helt fantastiske og afrundede klippesøjler som vi ser i dag. Montserrat bjerget med de dramatiske klippe formationer, ligger ca. 40 km fra Barcelona.

Det hellige bjerg Montserrat , der er Cataloniens vigtigste helligdom og en af de vigtigste pilgrims mål Spanien. Det forstår man når man er der og oplever det på egen krop og sjæl. En åndelig fordybelse.

Vi bor på det fantastiske og spirituelle Hotel der som det eneste ligger lige op ad det gamle kloster og som vi vil besøge hver dag og hvor den sorte madonna er og som tusindvis kommer og beder til.

Pressefoto Healing By Chanell

Det smukke Montserrat kloster med basilika, grundlagt i 1025 er bygget på bjergsiden og direkte under de fantastiske og smukke klippesøjler som hæver sig op over os. En fantastisk følelse at stå der og bare observere dette syn. Det har været et tilløbsstykke for pilgrimsrejsende og talrige munke der også i dag har hjemme på klostreret.Munkene , 60 i alt, har deres egen indgang gennem en smuk søjlegang til cellerne.

Spaniens mest berømte drengekor er også at finde her og de kan høres synge hver dag kl 13:00. Det er så hårende rejser sig når de begynder at synge …aldrig har jeg hørt noget så smukt og guddommeligt. Glæd jer.

I den indre gård foran Basilikaens facade er udsmykket med Jesus og de 12 disciple. Inde i basilikaen er netop der mange stiller sig i kø for at komme helt tæt på Cataloniens skytshelgen- Den Sorte Madonna.

Pressefoto Healing By Chanell

Vi vil opleve det helt fantastiske drengekor som I sent vil glemme …så utrolig smukt.

Pressefoto Healing By Chanell

I får jeres egen lejlighed med køkken og bad ( eller dobbelt hvis I vælger at bo sammen 2 i en lejlighed)så er prisen lidt billigere. Der er mulighed for at lave mad selv hvis man ønsker det og ellers kan man tilkøbe morgenmad, halv og helpension.

Montserrat museet er også et besøg værd med en stor samling af catalansk kunst. Her bla også malerier af Monet, Degas samt Dali og Picasso.

Vi kommer til at vandre på de markerede stier hvor I vil opleve en fred og med den smukkeste udsigt. Man kan gå Via Crusic med statuer af Kristus bærende på korset eller på vejen op til den hellige hule Santa Cova, hvor der er bygget et kloster og hvor Den Sorte Madonna oprindelig blev gemt under de mauriske invasioner og senere opdaget af hyrder i 880 eller til San Jeronimus- toppen af Montserrat.

Så velkommen på denne spirituelle rejse for krop og sjæl – * ALLE KAN DELTAGE * Dog max 12 pladser

* PRIS Pris kr. 9.999,- KR.( incl. Reiki 1, 2 eller Master udd.) Du sparer op til kr. 5.500,- kr. På Retreatets normalpris
(Minus fly – tur/retur ca. 530-700,- fra Cph samt forplejning- vi handler ind i Carrefur supermarked))

EARLY BIRD – BESTIL FØR 1.10 2022 til Pris; 8.999,- KR.
Depositum: 1.500,- indbetales ved tilmelding ( og pladsen er din og restbeløb 2 uge før)

Book her og pladsen er din:
https://healingbychanell.dk/vare/retreat/

Kontakt mig på healingbychanell@gmail.com el på 40 56 30 09 for spørgsmål samt tilmelding. www.healingbychanell.dk

Har du brug for udelukkende at fordybe dig og få en afstressende og livs transformerende rejse samt opnå en healing af krop og sjæl uden Reiki kurset er det også en mulighed. Da vil din pris være 8.199,-( Early bird:7.379,-) incl. logering samt bus til/ fra lufthavn samt ture , healing mm

Det fulde program kommer senere.
Så endelig meld tilbage hvis du har interesse i at komme med på denne smukke, afstressende og livs transformerende rejse.

Min spanske mand og jeg vil ta os rigtig godt af jer og vise jer vejen.

Kærligst
Chock og Chanell