Børnemuseet har brug for jeres hjælp til at komme gennem denne lidt vanskelige tid. Derfor har de en lille bøn i deres opslag på Facebook. Måske du kan være med til at hjælpe?

De skriver: Da vi kan åbne vores cupcake cafe fra på tirsdag i næste uge, men må vente med de øvrige kreative værksteder, så håber vi at I vil støtte os ved for eksempel:
– at booke en plads på et af vores sommerferie camps. De er alle at finde på Børnemuseet.dk
– at komme på besøg med jeres børn når cafeen åbner på tirsdag i næste uge. Der er gratis entre sålænge vi har lukket for de øvrige værksteder. Der vil være flere cafe aktiviteter som cupcake pynteriet 🧁 og lækker brunch selvfølgelig.
– at booke jeres næste firmafest eller event til efteråret hos os. Book allerede nu
– at holde jeres næste børnefødselsdag hos os indtil den 8 juni kan vi rumme selskaber på optil 10 som er maks grænsen. Herefter øges forsamlingsgrænsen forhåbentligt.
– at købe et gavekort til en du holder af. Gavekort kan købes via vores hjemmeside.
– at tage nogle krea-kits med to-go når I besøger os.
– at overveje om næste legegruppe hygge skal holdes hos os. Vi kan fx sørge for kanelsnegle bagning.
– at anbefale Børnemuseet til jeres venner (hvis I altså synes, vi kan anbefales)
– at dele vores side på livet løs, så vi kan blive ved med at nå ud til flere børnefamilier med kreative og hyggelige aktiviteter for børn
– at blive ved med at besøge os.

I kan måske starte med at følge dem på deres Facebookside lige her. I kan også læse meget mere på deres hjemmeside her. Det er et helt unikt sted for vores kære børn, som forhåbentlig kan blive ved med at nyde godt af Børnemusset. 

Dit Frederiksberg har tidligere været på besøg, så tag et kig med her.