VERDEN ÆLDSTE – OG MEST AKTUELLE – DILEMMA! Tag med når Betty Nansen Teatret trækker tæppet til side for en spændende forestilling med et lokalt kor, som udfylder hovedrollen som de unge kvinder og akkompagneres af tre musikere live på scenen. Det starter den 1 februar 2020.

Der står: En gruppe yngre kvinder efterlader alt og går ombord på en båd i Nordafrika for at sejle over Middelhavet. De flygter fra vold, overgreb og tvang og beder om beskyttelse i Grækenland hos kongen af Argos.

Men skal kongen overholde loven, der forpligter ham til at give flygtninge asyl, eller skal han beskytte sin by mod de konflikter, det vil skabe at tage dem ind? Det er forestillingens store dilemma.

DE ASYLSØGENDE KVINDER er skrevet for 2500 år siden og er et af verdens ældste dramaer. Forestillingen stiller nogle af de dybeste – og stadig hyperaktuelle – spørgsmål: hvor hører vi til og hvem vil tage os ind, når vi er i fare? Hvad vejer tungest – den moralske forpligtelse til at hjælpe en fremmed i nød eller vores eget behov for sikkerhed og tryghed?

Vil du vide mere, så læs videre her.

Foto: Betty Nansen Teatret – ‎De asylsøgende kvinder