Villa Copenhagen, Københavns mest ventede hotelåbning i 2020, er nu klar til at offentliggøre, at det danske luksusbrand Shamballa Jewels står for at designe og indrette 7 suiter, hotellets courtyard og bygningens historiske, unikke bestyrelseslokale.

PR. foto Villa Copenhagen

Det er ikke første gang, at luksusbrands bevæger sig ind i hotelbranchen. Det har både Versace og Armani blandt andet gjort, men i Danmark er det et nyt fænomen. I april 2020 slår Københavns mest ventede hotel, Villa Copenhagen, dørene op til en verden af kontrast, bæredygtig luksus og mindeværdige oplevelser. Denne verden skaber Villa Copenhagen blandt andet ved at indgå partnerskaber med de bedste fra andre brancher, der på hver deres måde understøtter hotellets værdier og ambitionen om at skabe en atmosfære, der taler til de ansvarsbevidste verdensborgere, som søger oplevelser ud over der sædvandlige.

”Villa Copenhagen skal udfordre den traditionelle forståelse af luksus indenfor hospitality. Det kan vi ikke gøre, hvis vi gør som alle andre. Derfor har vi indgået samarbejder med partnere fra branchens top, men også med flere forskellige udefrakommende brands du ikke associerer med vores branche. Vi tror på, at kontrasterne og mangfoldigheden i disse samarbejder vil være med til at gøre Villa Copenhagen til noget helt særligt at besøge” der lyder det fra Peter Høgh Pedersen, Managing Director i Villa Copenhagen.

Shamballa Jewels går ind på nyt territorie.
En af disse samarbejdspartnere er det danske luksusbrand Shamballa Jewels, som har sagt ja tak til at bevæge sig ud på ukendt territorie og stå for at designe 7 suiter, hotellets courtyard og det ikoniske, oprindelige bestyrelseslokale. Det er ikke en opgave, de har taget let på. ”Det har været en virkelig spændende rejse at få mulighed for at bevæge os ind på nyt territorie med så ambitiøs og tillidsfuld en partner, som Villa Copenhagen. Vores ambition har været at skabe et univers med respekt for bygningen historie, men også for egne værdier og ikke mindst med øje for Villa Copenhagens fremtidige virke, som dynamisk samlingspunkt for både lokale og turister,” lyder det fra CEO og Co-Founder i Shamballa Jewels, Mikkel Kornerup. Creative Director og Co-Founder, Mads Kornerup, supplerer: ”Igennem årene har Shamballa Jewels formået at skabe en helt bestemt atmosfære i vores butikker og messestande. Vi har altid drømt om at lade dette folde sig fuldt ud igennem et større hospitality-projekt, og vi er meget stolte over at få lov til at realisere dette i fællesskab med Villa Copenhagen, som pionerer på dansk jord.”

Olga Krukovskaya, indretningsarkitekt og designer hos Shamballa Jewels, står i spidsen for samarbejdet. Hendes fokus har været at skabe unikke rum, der tager højde for funktion, historie og oplevelser.

”Hotellets courtyard er bygningens hjerte. Her har været vigtigt at designe et område, der først og fremmest matcher Villas værdier. Her vil folks samles, nogle går ind for at nyde en kaffe eller et glas vin, andre tjekker ind her for at overnatte, andre igen sidder her og arbejder, som vi kender det fra mange hoteller i udlandet. Her er altså tale om et multifunktionelt rum, hvor flowet igennem rummet skal give mening for alle. De syv suiter læner sig mere op ad det traditionelle Shamballa Jewels univers, der kombinerer moderne, nordisk design med det buddhistiske livssyn, der handler om kunne finde ro, om at føle sig tilpas og i balance. At skulle tænke Shamballa Jewels ind i denne nye verden er en vildt spændende opgave at skulle løse. Jeg glæder mig nu til at se det hele komme til virkelighed”, lyder det fra Olga, der har arbejdet intensivt på opgaven igennem længere tid.

Om Villa Copenhagen.
Villa Copenhagen, beliggende i den gamle Centralpostbygning fra 1912, slår dørene op i april 2020. Med en moderne og nytænkende fortolkning af de traditionelle dyder indenfor luksus og service i hotelbranchen vil Villa Copenhagen redefinere den generelle opfattelse af, hvad et luksushotel er og byde indenfor til en anderledes oplevelse. Villa Copenhagen vil skabe en hybrid, der udspringer af hotellets 3 kerneværdier: contrast, conscious luxury og happiness. Specielt bæredygtig luksus stiller høje krav til måden, hvorpå service, drift og partnerskaber skal håndteres. Villa Copenhagen bliver mere end bare et luksuriøst sted for turister. Det skal være et vartegn for København og for københavnerne.

Villa Copenhagen er en del af Nordic Hotels & Resorts, som har hoteller i Sverige, Norge, Finland og Danmark. I alt består Nordic Hotels & Resorts af 29 enkeltstående og enestående hoteller samt en restaurant.

Om Shamballa Jewels.
Det eksklusive smykkemærke Shamballa Jewels blev grundlagt i 2005 af brødrene Mads og Mikkel Kornerup. Shamballa Jewels forener Østens filosofi med nordiske designtraditioner for at skabe luksuriøse og helt unikke kreationer i 18K guld, diamanter og ædelstene til mænd og kvinder verden over. Høj kvalitet og exceptionelt håndværk kendetegner Shamballa Jewels, som tilbyder et repertoire af armbånde, halskæder, ringe, øreringe og manchetknapper. Smykkemærket bæres af prominente navne som HKH Kronprinsesse Mary, Pilou Asbæk, Giorgio Armani, Valentino og Diane von Furstenberg.

Shamballa Jewels har flagskibsbutikker i København og New York City, og forhandles i mere end 30 lande.