Den ikoniske Coca-Cola Julelastbil hjælper i år med at samle ind til Mødrehjælpens julehjælp til økonomisk trængte familier. Allerede denne weekend – godt 2/3 inde i Coca-Cola Julelastbilens danmarksturne – vil målet på 250.000 kr. være nået. Turen og indsamlingen fortsætter frem til lillejuleaften.

Økonomisk trængte familier kan søge julehjælp indtil torsdag d. 13. december kl. 10.
Coca-Cola Julelastbilen har nået 24 af sine 35 stop på sin tur rundt i Danmark for at sprede juleglæde. Og danskerne er strømmet til for at se den ikoniske rød-hvide julelastbil, få en iskold forfriskning og komme i julehumør.

Foto: Jesper Thode Larsen

Som noget nyt har man i år kunnet få en miniatureudgave af Coca-Cola Julelastbilen med hjem, hvis man til gengæld donerer et frivilligt beløb til Mødrehjælpens velgørende arbejde. Coca-Cola donerede miniaturelastbilerne til Mødrehjælpen, og indtil nu er minilastbilerne blevet revet væk. Dermed når man formentlig allerede fredag målet om at indsamle en kvart million kroner.

Pengene går ubeskåret til julehjælp til økonomisk trængte familier, der kan søge hos Mødrehjælpen indtil torsdag d. 13. december kl. 10.

”Vores samarbejde med Coca-Cola er en meget stor støtte til vores julehjælp. Men behovet er desværre rekordstort i år, og jeg er bekymret for, at der stadig sidder familier, som endnu ikke har søgt. Indsamlingen er med til at skabe opmærksomhed om vores julehjælp, så vi kan hjælpe så mange som muligt. Det har den store donation i hvert fald bidraget til, så tak til Coca-Cola og folk over hele landet for den store opbakning,” siger Ninna Thomsen, direktør i Mødrehjælpen.

Ingen børn skal undvære julen. 
Hos Coca-Cola Danmark er man glad for den overvældende støtte fra danskerne og understreger, at indsamlingen fortsætter. ”På grund af den overvældende interesse har vi valgt at donere endnu flere miniaturelastbiler til Mødrehjælpen. De gør et fantastisk stykke arbejde for at støtte børneforældre i svære situationer og er samtidig stærkt forankret i lokalsamfund over hele Danmark. Det vil vi gerne støtte, og vi er glade for, at danskerne også har taget positivt imod samarbejdet. Vi opfordrer alle til at komme forbi Julelastbilen, der kører helt frem til d. 23. december, få sig en Coca-Cola og en minijulelastbil med hjem,” siger Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark.

Se hvor Coca-Cola Julelastbilen kører frem til d. 23. december her.

Økonomisk trængte familier kan frem til d. 13. december kl. 10 søge om julehjælp her.