Smarteyes Valby
V/ Cæcilia Langborg-Hansen
Spinderiet
Valby Torvegade 19
2500 Valby
70 23 23 03
valby@smarteyes.dk

Find Smarteyes på Facebook
Find Smarteyes på Instagram
Book synsprøve

Åbningstider
Mandage – fredag: 10.00-19.00
Lørdag – søndag: 10.00-16.00

VELKOMMEN TIL OPTIKER SMARTEYES I SPINDERIET
I september 2019 blev det Valbys tur til at kunne nyde godt af den nytænkende optikerkæde Smarteyes, der kombinerer lækkert brilledesign med attraktive priser. I butikken finder du et stort udvalg af skandinaviske designerbriller. Du har altid frit valg mellem alle stel i butikken, og der kommer løbende nye stel og kollektioner i butikken, så du kan finde det stel, der passer bedst til dig. Gå på opdagelse i de nyeste kollektioner fra Smarteyes.

ENKELT KONCEPT MED FANTASTISKE PRISER PÅ DESIGNERBRILLER
Hos Smarteyes i Spinderiet får du enkeltstyrkebriller til en samlet pris på kun 1.450 kr. og flerstyrkebriller til en samlet pris på 3.450 kr. Begge priser gør gælder uanset dine styrker og bygningsfejl, og alle glas er tynde, lette, antirefleksbehandlede og hærdede. Flerstyrkeglassene er med bredt læsefelt. Smarteyes har løbende gode tilbud på briller.

SMARTFREEDOM – EN SMART MÅDE AT KØBE BRILLER PÅ
SmartFreedom er en ny, smart måde at købe briller på. Du køber 1, 2, 3 eller flere par briller til en fast pris per måned i 24 måneder. Du får flerstyrkebriller fra 125 kr. per måned og enkeltstyrkebriller fra 60 kr. per måned uanset din styrke. Jo flere briller du køber, jo billigere bliver prisen per brille. Læs mere om SmartFreedom og alle fordelene her.

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG INDEN FOR I BUTIKKEN
Vores autoriserede optikere står klar til at tilbyde dig en grundig synsprøve og rådgive dig om dit valg af briller eller kontaktlinser. Kig ind i butikken eller book tid til en synsprøve online. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Smarteyes i Spinderiet.

sølvpartner