Online terapi er en platform hvor du hjemmefra kan ringe til en uddannet terapeut. I dag, hvis du har brug for en terapeut, skal du lede på nettet efter den rette. Derefter skal du booke en tid på en time, for til sidst at vente til dagen oprinder, og du kan møde op på en klinik. Hos onlineterapeuterne springer du det hele over, og kommer til med det samme, hjemme fra dig selv! Eller hvor du end befinder dig.
– Af Sheila, Onlineterapeuterne.dk

På hjemmesiden onlineterapeuterne.dk kan du finde mange forskellige uddannet terapeuter. Der vil tydeligt stå, hvem som er online, og klar til dit opkald. Hvis den terapeut, som du helst vil tale med, ikke er online, vil der stå hvornår vedkommende igen er at træffe under den pågældende. Det smukke i alt dette er, at du kun kommer til at betale en fast minutpris for web-samtalen, som er 18kr. Det vil sige, at du slipper for at betale for en fuld time, som du skulle have gjort, hvis du bookede en tid i en klinik.

Forestil dig, at du vælger en terapeut, og kemien er af H til.
I en klinik, er det bare ærgerligt. Du kommer til at betale for en fuld time alligevel. Men her hos os, bruger du måske kun et par minutter til at finde ud af det, og du kan derfor slutte pænt af og prøve en anden med det samme bagefter. Hvis du så finder et godt match hos os på onlineterapeuterne, og du hellere vil komme forbi vedkommendes klinik, så aftaler du blot det med pågældende terapeut. Du er selvfølgelig også velkommen til at forblive online til al den terapi, du har brug for.

Vi satser på at have åbent 24/7 i fremtiden. Sådan starter vi ikke ud til foråret. Men det bliver en realitet på kort sigt. Det skal være sådan, at du vil kunne ringe til os i det øjeblik, du har brug for os. Også kl 02 om natten. Man kan kalde onlineterapeuterne.dk for en form for her-og-nu førstehjælp til dig i personlig krise.
Det kan være at du oplever utroskab eller du har tankemylder lige inden du skal sove? Eller måske har du svært ved at overskue at møde op personligt, selvom du meget gerne vil tale nogle problematikker igennem?

Onlineterapeuterne.dk er under udarbejdelse. Vi åbner op til foråret 2020, og vi glæder os. Har du lyst til, helt uforpligtende, at modtage en mail, når vi starter op? Så kan du sende din mail til: kontakt@onlineterapeuterne.dk. Vi sender dig intet andet end startdatoen, lige så snart vi har den. Der kommer ingen reklamer eller andet fra os. Det eneste du skal forberede dig på, når du vil ringe til os, er at have internetforbindelse, sidde behageligt, eventuelt have vand eller andet at drikke ved din side og taste dit kreditkort ind, når du bliver guidet til det inden samtalen.

Det foregår som på Skype. Det vil sige, at vi vil kunne se hinanden under terapien, hvilket vi anbefaler, fordi det er rart for os som terapeuter, at kunne se hvordan du har det under samtalen. Det er muligt at slå web funktionen fra, hvis du ønsker det.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.