Den lokale hørespecialist i Frederiksberg, Susan Gregersen, er klar til at putte både kunstig intelligens og 12 milloner hverdagslyde ind i ørerne på deres kunder. Ifølge General Manager for Audika i Danmark, Dorte Andersen, er det et kæmpe skridt, som kan hjælpe mange af de lokale borgere, der lider af høretab. Det oplyses i en pressemeddelelse til Dit Frederiksberg.

Det kan være svært at forlige sig med, at ens hørelse ikke helt er, hvad den har været og pludselig at skulle vænne sig til et liv med høreapparater. Ikke desto mindre viser tal fra Høreforeningen, at det er realiteten for hver sjette dansker over 18 år. Heldigvis har teknologien og ikke mindst dansk forskning gjort det muligt at få hjælp til nedsat hørelse ved brug af høreapparater, og nu kan Frederiksberg se frem til at få adgang til det første høreapparat i verden, som giver hjernen det komplette lydbillede.

Hos Audika i Frederiksberg kan borgere i Frederiksberg som nogle af de første i verden få adgang til alle de hverdagslyse, man har brug for for at kunne høre naturligt. Ifølge Dorte Andersen giver dette en unik lytteoplevelse, som ikke kun har fokus på tale, men i lige så høj grad på andre lyde.

“Vi ved, at der er rigtig mange danskere, der lider af høretab, og det nedsætter livskvaliteten betydeligt. Før i tiden har høreapparater hjulpet folk med at reducere støj, så det har været nemmere at høre folk tale. Dette er også en del af Oticon More, men som navnet antyder, så kan det mere end det. Hvor andre apparater i dag kan skelne mellem 50-100 lyde, kan den nye teknologi genkende 12 millioner hverdagslyde og støtte hjernen til at skabe en langt større lydbillede,” siger General Manager for Audika i Danmark, Dorte Andersen.

Hørecentre åbner under corona-nedlukning
På trods af nedlukninger, restriktioner og andre konsekvenser som følge af coronavirussen har Audikas hørecenter på Finsensvej 45B fortsat åbent, og de lokale borgere kan, hvis de bestiller tid, besøge butikken, få en gratis konsultation og se nærmere på de nye høreapparater. Ifølge Dorte Andersen skal man ikke tøve med at gøre noget ved sit høretab.

“Vi ved godt, at vi mennesker har en stolthed over for ting som vores hørelse, hvorfor det kræver mod og tilvænning at tage det første skridt. Derfor tilbyder vi også borgerne at få lov til at teste høreapparaterne i 30 dage, før de beslutter sig for. Vores erfaring siger, at når de kommer over den første barriere og får foretaget en høretest, opdager de hurtigt den enorme positive effekt, som høreapparater har på hverdagen og livskvaliteten,” siger General Manager for Audika i Danmark, Dorte Andersen.

Pga. de nuværende foranstaltninger mod coronavirussen i Danmark, er det i øjeblikket nødvendigt med tidsbestilling for at besøge Audikas hørecenter i Frederiksberg. Tidsbestillinger foretages ved Susan Gregersen, der er den lokale hørespecialist Frederiksberg.