“Den forunderlige rejse” er en musikforestilling, frit efter Selma Lagerlöfs fortælling om Nils Holgersson, der rejste afsted i tommeltot-størrelse med vildgæssene gennem Sverige. Oplev det den 5 oktober 2019 på KU.BE.

 

Foto ‎Blokfløjtefestival

Tilhørerne bliver ført ind i et musikalsk univers fyldt med små drillerier, store venskaber, lurende farer og spændende eventyr. Over land, vand og himmel går rejsen … og gennem os selv. Det ældgamle og evigtgyldige eventyr: rejsen for at finde sig selv. Vi lader Selmas ord forføre os, musikken lokker os til indlevelse, vi genskaber bogens mest fortryllende billeder via magisk fløjten, akrobatisk styltedans og ny-opstandne karakterer fra Selmas univers.

Musikken er hentet både fra middelalderen, 1800- og 1900-tallet og improvisation i nuet. Karaktererne er selvfølgelig Nils, gåsen Mårten, ræven Smirre og den gamle kloge ravn Bataki.

Børneforestillingen er en del af Blokfløjtefestivalen arrangeret af Patricia Roa Johansen og Christina Lauridsen. Inspireret af festivaler i udlandet vil de skabe den første blokfløjtefestival i Danmark og give blokfløjtemiljøet et friskt pust.

Vil du vide mere, så klik dig videre her for at se festivalens program samt hvordan du du kan købe din billet.