Hvis du ikke allerede kender den lille fine smykkebutik på Allégade 24 A så har du virkelig noget til gode. Allerede inden man går ind i butikken bliver man draget af de smukke udstillede vinduer, der er så meget at kigge på, at man lige så godt kan overgive sig, tage i håndtaget, og gå ind og hilse på Tina i butikken. 

Det er som at træde ind i et magisk smykkeunivers fyldt med smukke og feminine designs – hele butikken er smagfuldt indrettet, man får bare lyst til at gå på opdagelse og lige meget hvor man kigger hen, får man øje på en ny sød detalje og duften fra alle de friske blomster fylder butikken og er med til at understrege magien.

I Blackbird Hill Copenhagen finder du de sødeste øreringe i alle farver, størrelser og i forskellige designs og mangler du en bestemt farve der skal passe til festkjolen, sommerkjolen eller bikinien så kan du helt sikkert finde den i butikken. Tina laver også armbånd, halskæder, ringe og andre items du kan smykke dig med. Du finder kort sagt smykker til enhver lejlighed.

Tina er en sand ildsjæl der brænder for det hun laver, hun designer og laver alle smykker selv, og elsker hele processen omkring det at skabe noget nyt, smukt og feminint, nok også derfor har Tina og en bred kundekreds i alle aldre, men understreger samtidig, at man ikke kan få repareret eller f.eks. få gjort sine ringe mindre, den service yder hun ikke.

Tina fortæller, at hun åbnede sin første forretning i 2007 i Rygsgade for derefter at flytte butikken til Brønshøj inden hun i 2017 flyttede til Allégade 24 A, hvilket Tina er rigtig glad for – og heldigvis er mange af kunderne fulgt med, for som Tina siger “Så er det altid interessant at hjælpe kunderne med at finde frem til det helt rigtige, om det er til kunden selv, eller til en gave, så er det altid en fornøjelse at hjælpe.”

 

Dit Frederiksberg var på besøg i butikken og fik taget disse billeder. Tag et kig med her.