Oplev på egen hånd ‘The Indication Show’ som er en retrospektiv udstilling ved dansk/australske Billie Bailey, som er mester i blæktegninger og maleri der allermest refererer til Magic Realism.

Det er genren som bl.a Jørgen Boberg, Hans Henrik Lerfeldt & Jens- Flemming Sørensen var kendt for. Du kan her møde både stipplinger & oliemaleri, så du kan absolut glæde dig.

Kunstanmelder & blogger Connie Boe Boss har bl.a skrevet om hende:
“At kunne rumme verden, med dens stemninger og sansemæssige overstimulering, er for australsk/danske Billie Bailey lig med at lave kunst. Hun har altid tegnet og malet, og der har ingen anden vej været for hende Billie Bailey arbejder især med oliemalerier og stippling – og er én af de få stippling-kunstnere i Danmark. Som person og kunstner er Billie i sine følelsers vold – forstået på den måde at hun har “for mange følelser” og hun er et sart, bevægeligt og fintmærkende menneske, der nemt overstimuleres. Når det bliver for meget finder hun ro i kunsten – her kan verden rummes og bearbejdes. Æterisk, drømmende, unddragende sig den virkelige, barske verden i en meget feminin, sensuel og tidvist piget stil. Samtidig skal man ikke tage fejl: Der er saft og kraft bag værkerne. Og en stor finurlighed, humor og skævhed, der får dig til at trække på smilebåndet af hendes sære, til tider ironiske skabninger og tankevækkende sammenstillinger. En lærer har på et tidspunkt meget rammende karakteriseret Billie Bailey som en sæbeboble: Skrøbelig og stærk – rummende alle farver.”

Udstillingen kan ses frem til den 2 November 2019 hos Gallerie Lorien på  Frydendalsvej 31, 1809 Frederiksberg.

Billede copyright Tina Lorien