Bliver der sat en ny rekord, når Danmarks Indsamling 2022 ruller over skærmen lørdag den 29. januar?

En ny rekord er i den grad en mulighed. Det kræver blot, at der indsamles 13 mio. kr. mere, end der blev til Danmarks Indsamling 2021, hvor der blev indsamlet 120 mio. kr.

Allerede før indsamlingsshowet finder sted, er den første million samlet ind blandt 17 lokale virksomheder, der blandt andet tæller Kids-world.

Det kan du vinde i Danmarks Indsamling 2022
I forbindelse med Danmarks Indsamling 2022 er der en lang række lotterier, hvor du udover at støtte indsamlingen også kan vinde en lang række præmier.

Nogle af lotterierne finder sted op til indsamlingsshowet, mens andre finder sted under selve showet, så der er flere chancer for at vinde.

Kids-world har her sat to store gavekort på et års forbrug af børnetøj til en værdi af 20.000 kr. på højkant. Gavekortene kan vindes i forbindelse med to af lotterierne.

Det første er P4’s danmarkspræmie med en Kia ProCeed som hovedpræmie. Udover at du her kan vinde bilen, så følger der et gavekort på 20.000 kr. med til Kids-world, et 55 tommer Sony TV, en hjemmekoncert med Jonah Blacksmith, VIP-billetter til Caroline Wozniackis afskedskamp, en signeret landsholdstrøje fra håndboldherrerne og en lang række andre præmier.

Hvis du vil deltage i lotteriet om P4’s store danmarkspræmie, så gør man det ved at sende “LOD” til 1212. Det koster 150 kr.

Den anden præmie, hvor man kan vinde et 20.000 kr. stort gavekort til Kids-world, er under showet, hvor der er en Volvo XC40 på højkant. Her følger der udover bilen og en lang række andre præmier også et gavekort til et års forbrug af børnetøj med.

Så meget har Danmarks Indsamling indsamlet
Det er blevet til nogle enorme beløb gennem årene, siden den første Danmarks Indsamling tilbage i 2007, hvor der til den første indsamling blev indsamlet 47.809.315 kr.

I alt er der via Danmarks Indsamling samlet 1,3 mia. kr. ind gennem de 15 foregående indsamlinger.

Rekorden, der blev sat med 132 mio. kr. tilbage i 2010, var tæt på at blive slået sidste år, hvor der trods coronarestriktioner og nedlukninger blev indsamlet intet mindre end 120 mio. kr.

Pengene fra årets indsamling går til 12 nødhjælpsprojekter, der varetages af humanitær organisationer. Projekterne er fordelt over 12 lande på tværs af tre kontinenter. Formålet med projekterne er at hjælpe de børn, der er blevet ramt af coronakrisen i nogle af verdens fattigste lande.

Pressefoto