Bakkehuset søger en smilende og serviceminded studentermedhjælper og omviser per 1. september, som har lyst til at svare på spørgsmål om dansk guldalder, Kamma og Knud Lyne Rahbeks litterære mødested og det spændende historiske hus:

Du behøver ikke at kende alt til Bakkehusets historie på forhånd, men vi håber, du har lyst til at fordybe dig i den, og at du interesserer dig for 1700- og 1800-tallets kultur og litteratur generelt.

Som museumsvært har du ansvaret for billetsalg og salg i museumsbutikken, og du har til opgave at forlænge kundernes oplevelse på museet og give dem en lille bid af dette med hjem. Vi lægger stor vægt på kundeservice, troværdige produkter og den gode fortælling. Du skal kunne agere selvstændigt, struktureret og serviceminded samt hjælpe med forskellige praktiske opgaver i løbet af din vagt, hvad enten det drejer sig om forefaldende kommunikationsopgaver, opfyldning af varer i butikken, let rengøring i butiksområdet, opsyn med gæster i udstillingsområderne m.m.

Som omviser skal du have gode formidlingsevner på dansk og engelsk samt flair for at formidle til forskellige målgrupper. Bakkehuset får voksengrupper, børnefamilier og skoleklasser på besøg dagligt, så formidling til både børn og voksne vil være en del af dagligdagen.

Læs mere her

Foto: ABW