Frederiksberg Forsyning skal renovere vand- og gasledninger på den strækning af Gammel Kongevej, hvor ledningerne endnu ikke er renoveret.

Fra 1. marts til cirka 1. juli renoveres vand- og gasledninger på strækningen fra H.C. Ørstedsvej til Prinsesse Maries Alle, og samtidig renoveres nogle ejeres stikledninger. Arbejdet foregår i cykelsti og fortov, og det vil medføre trafikale ændringer for bil-, cykel- og bustrafik på Gammel Kongevej, Tårnborgvej og Lykkesholms Alle, ligesom der også bliver færre parkeringspladser i området. Der vil også forekomme kortvarige afbrydelser for vand- og gasforsyning i perioden. I forlængelse af arbejdet vil Frederiksberg Kommune udføre asfaltarbejde i korte perioder i løbet af sommerferien. Frederiksberg Kommune vurderer, at dens del af arbejdet kan udføres udenfor butikkernes åbningstid.

Foto: ABW

Arbejdet med gas- og vandledninger er den sidste etape i det arbejde, Frederiksberg Forsyning satte i gang sidste år. Frederiksberg Forsyning beklager, at beboere, virksomheder og gæster på Gammel Kongevej igen kommer til at opleve gener. At arbejdet med den sidste etape ikke blev udført sidste år skyldtes en vurdering af, at det ville skabe for langvarige gener i området og kollidere med flere store begivenheder i byen.

Frederiksberg Forsyning og Frederiksberg Kommune informerer bredt om indsatsen med skilte i området, opslag og breve, men ønsker også at medtage beboere og erhvervs konstruktive input i planlægningen for at få så smidig en proces som muligt. Derfor inviteres der til orienteringsmøde torsdag den 17. januar, hvor interesserede får mulighed for at stille spørgsmål og komme med input. Det foregår hos Frederiksberg Forsyning kl. 17-18.30 på Stæhr Johansens Vej 38.

Læs mere om Frederiksberg Forsynings arbejde på Gammel Kongevej her og følg ændringer i busdriften her.