Kom og leg med, når Genbrugsguiderne kommer til FamilieDAG i Aksel Møllers Have lørdag den 3. Juni kl. 11-15. Tag jeres børn med til sjove lege om Affald og Sortering og få samtidig svar på eventuelle spørgsmål om affald, sortering og genbrug.

Genbrugsguiderne kommer til FRBdage med cykelstand og forskellige lege om affaldssortering og genbrug. Tag gerne børn med, da der vil være sjove og lærerige aktiviteter, som bl.a.

fiske(affalds)dammen, hvor børnene får mulighed for at teste deres sorteringsevner og viden om affald. Ved denne interaktive aktivitet kan både børn og voksne lære, hvordan man affaldssorterer korrekt og hvorfor det er vigtigt, at vi sorterer og genbruger klodens materialer.

Ved cykelstanden vil Genbrugsguiderne have et væld af viden om affald, genanvendelse og genbrug. Her kan I få inspiration og hjælp til at sortere jeres affald derhjemme på den bedst mulige måde. Der vil være forskellige materialer tilgængelige, som kan inspirere og hjælpe til at sortere bedre derhjemme.

Sted: Aksel Møllers have, Aksel Møllers Have, Frederiksberg
Dato: Lør. d. 3. juni 2023
Tid:, 11:00 – 15:00.
Pris: Fri entré