Musikken var fællesnævneren, da Frederiksberg tirsdag hædrede årets Frederiksberg Kunstner og Frederiksberg Talent. Sangskriver og sanger Jens Unmack løb med kunstnerprisen, mens den klassiske pianist, Rune M. Christensen, blev Årets Talent. 

Det skriver Frederiksberg Kommune i en pressemeddelelse.

Der var masser af anerkendelse og glade gæster, da Frederiksberg tirsdag uddelte den årlige hæder til to af byens store kulturpersonligheder.

Borgmester Jørgen Glenthøj var glad for at overrække begge priser. ”Frederiksberg ville slet og ret ikke være den samme by, hvis ikke vi havde en markant kulturprofil – og afgørende for den er naturligvis de mange dygtige kunstnere, der bor og arbejder her. Både de etablerede navne og de, som står på tærsklen til deres karriere,” siger han.

Jens Unmarck er mest kendt som sanger og sangskriver i gruppen Love Shop. Gruppen fejrede 25 års jubilæum sidste år. Rune M. Christensen er klassisk pianist og vandt 1. pris i den 19. Danske Steinway Konkurrence i 2006 og 2. pris i den internationale konkurrence Music without Limits i Druskininkai, Litauen i 2011.