Smarteyes Valby
V/ Cæcilia Langborg-Hansen
Spinderiet
Valby Torvegade 19
2500 Valby
70 23 23 03
valby@smarteyes.dk

Find Smarteyes på Facebook

Find Smarteyes på Instagram

Book synsprøve

Åbningstider
Mandage – fredag: 10.00-19.00

Lørdag – søndag: 10.00-16.00

Velkommen til Optiker Smarteyes i Spinderiet
I september 2019 blev det Valbys tur til at kunne nyde godt af den nytænkende optikerkæde  Smarteyes, der kombinerer lækkert brilledesign med attraktive priser. I butikken finder du et stort udvalg af skandinaviske designerbriller. Du har altid frit valg mellem alle stel i butikken, og der kommer løbende nye stel og kollektioner i butikken, så du kan finde det stel, der passer bedst til dig. Gå på opdagelse i de nyeste kollektioner fra Smarteyes.

Enkelt koncept med fantastiske priser på designerbriller
Hos Smarteyes i Spinderiet får du enkeltstyrkebriller til en samlet pris på kun 1.450 kr. og flerstyrkebriller til en samlet pris på 3.450 kr. Begge priser gør gælder uanset dine styrker og bygningsfejl, og alle glas er tynde, lette, antirefleksbehandlede og hærdede. Flerstyrkeglassene er med bredt læsefelt. Smarteyes har løbende gode tilbud på briller.

SmartFreedom – en smart måde at købe briller på

SmartFreedom er en ny, smart måde at købe briller på. Du køber 1, 2, 3 eller flere par briller til en fast pris per måned i 24 måneder. Du får flerstyrkebriller fra 125 kr. per måned og enkeltstyrkebriller fra 60 kr. per måned uanset din styrke. Jo flere briller du køber, jo billigere bliver prisen per brille. Læs mere om SmartFreedom og alle fordelene her.

 Smarteyes glæder sig til at byde dig indenfor i butikken
Smarteyes’ autoriserede optikere står klar til at tilbyde dig en grundig synstest og rådgive dig om dit valg af briller eller kontaktlinser. Kig ind i butikken eller book tid til en synstest online.

sølvpartner