Holte Vinlager Frederiksberg har et forrygende flot udvalg af rosévine. Og derfor har de lavet en spændende blanding af velsmagende og læskende rosévine til dig.

Rosévin behøver heldigvis ikke at være dyrt for at smage godt. I denne kasse får du fem friske franskmænd og en skøn italiener – alle parate til at fornøje og behage. De er meget alsidige og kan nydes direkte fra køleskabet, og så vil de også egne sig perfekt til de lettere retter, som kylling, fisk, salater og frugt.

Normalpris 551,- NU 399,- SPAR 152 kroner!

Kassen indeholder:

Blisson Rosé
Côtes du Rhône
Denne rosévin har en smuk, sart rosa farve. Duften er delikat med grapefrugt, fersken, hindbær og violer. I smagen er vinen frugtig med god fylde og en flot balance.

Herlig som aperitif eller som ledsager til salat, fisk og bløde, cremede oste så som gedeost.

Cantarelle Amor
Vin de France
Skøn rosé med god fedme. Den smager forrygende, og kan nydes af alle med hang til halvtør, frisk og frugtig rosévin. Duft og smag byder på indbydende noter af især jordbær, ribs og tropiske frugter. Den har en let sødme i eftersmagen, og er meget let tilgængelig.

Grenache Rosé
Languedoc
Sommerens Rosé
Denne rosévin oser af sommer med sin friske frugt, især kirsebær og hindbær. I eftersmagen opleves provencalske urter og lette mineraler.

Perfekt til terrassen, men også særdeles velegnet til sommerens lettere retter.

Roc de Candelon
Alpes de Haute Provence
Læskende tørstslukker i ægte Provence-stil! Smuk og dejlig aroma af rosenblade og jasmin te. Smagen er lige så let og frisk som farven indikerer, og du får her en særdeles letdrikkelig økologisk vin, som er super frisk.

Du bliver simpelthen vild med den!

Pinot Grigio Rosé
Lombardiet
Vi har netop fået denne skønne rosé hjem! Den har en fantastisk smag af modne jordbær og kirsebær. Frisk, fyldig og forførende rosévin, der med garanti vil gøre lykke på terrassen, når der skal hygges.

Den vil også være meget velegnet til kylling, grøntsagstærter og lette pastaretter.

Les Voiles L’Atlantique
Bordeaux
Herlig rosé, lavet på ren Merlot. Når du stikker næsen i glasset, opdager du indbydende noter af hindbær, skovjordbær, samt lidt stikkelsbær. I smagen fornemmes de samme elementer.

Det hele samles i en dejlig frisk og imødekommende eftersmag. Serveres direkte fra køleskabet!

Se alle rosevinene her.