Reiki Healing er ikke kun en praksis, der fokuserer på at genoprette energibalancen i kroppen, men også en vej til at forbinde dig med en dybere forståelse af energiernes rolle i manifestationen.

Pressefoto Healing By Chanell

Reiki Healing Uddannelsen er en værdifuld ressource på rejsen mod manifestation og indre balance. Ligesom Reiki Healing er en udviklingsvej for de personer der vælger at lære Reiki og hvor den proces lærer os, at acceptere alle processer i vores personlige udvikling, så er energiernes indflydelse vigtige for overhovedet at kunne manifestere.

Reiki Healing uddannelsen kan hjælpe dig med at forbedre evnen til at manifestere gennem en dybere forbindelse til energier og en stærkere forankring i nuet.

Reiki Healing er en form for energiarbejde, der stammer fra Japan. Ordet ”Reiki” betyder ”Universel Livsenergi”, og praksissen fokuserer på at kanalisere denne energi gennem hænderne for at genoprette harmoni og balance i kroppen. Gennem en Reiki healing uddannelse lærer man ikke kun teknikkerne til at udføre en healing på andre, men også hvordan man kan anvende Reiki på sig selv.

Reiki Healing Uddannelsen giver en dybere forståelse af, hvordan energier spiller ind i manifestationen: Reikihealere lærer at forstå, hvordan energi flyder gennem kroppen og påvirker ens generelle velvære. Denne bevidsthed om energi flowet kan anvendes i manifestation ved at sikre, at ens energi er i harmoni med det, der ønskes manifesteret. Gennem Reiki uddannelsen renses og åbnes energikanalerne. Dette resulterer i en mere åben og modtagelig tilstand, der gør det lettere at tiltrække positive energier og manifestere ens ønsker. Reikihealere lærer at være opmærksomme på deres egen krop og energi. Denne selvbevidsthed er vigtig i manifestation, da det hjælper med at opdage og ændre negative tankemønstre og blokeringer. Forankring i Nuet og Positiv Intention.

Reiki Healing Uddannelsen lægger vægt på at være til stede i nuet og skabe en positiv intention. Dette er afgørende i manifestation, da bekymringer om fortiden eller fremtiden kan påvirke manifestationens kraft. Ved at være til stede i nuet og sende positive intentioner ud i universet kan man forbedre manifestationens potentiale. Du kan læse mere herunder samt se de forskellige datoer for kurserne:

https://healingbychanell.dk/reiki-healing-kurser/