For 16. år i træk slår Kunstnersammenslutningen FUGA dørene op for den årlige Forårsudstilling i BRØNDSALEN den 7.-13. april 2019.

Det er de 5 kunstnere i FUGA, Inge Smith Hansen, Birte Claire, Jette Botschinsky,
Niels Thune Højberg og Gunnar Qvist, der står bag denne på én gang fantasifulde,
harmoniske og varierede sammensætning, hvor i alt 14 kunstnere præsenterer
hver deres styrke, som tilsammen ender i en FUGA af modspil og medspil. En FUGA af fabulerende, koloristiske og humoristiske kunstværker vil smykke BRØNDSALEN på Frederiksberg.

Kunstnersammenslutningen FUGA er kendt for, med deres Forårsudstilling I Brøndsalen, at præsentere en bred palet af kunst, så alle beskuerens sanser bliver vakt. De besøgende vil kunne opleve en sand fryd for øje og sjæl, når FUGA ”spiller op” for at indvie det store publikum i kunstens forunderlige verden.

Gæsteudstillerne er Vike Pedersen, Robert Jakobsen, Kate Piil, Gorm Biering-Sørensen, Pernille Koch, Joan Mølgaard, Simon Cato Spang-Hanssen, Tale Øksendal og Lars Lundberg.

På ferniseringsdagen, søndag den 7. april kl. 14.-17., vil der være musik af Konrad Hove og Max Tregart, samt mulighed for et lille glas. 1. viceborgmester,  MF Jan. E. Jørgensen vil holde åbningstalen.

Forårsudstillingen i BRØNDSALEN kan opleves fra søndag den 7. april frem til lørdag den 13. april.  Åbningstider: hverdage kl. 12.00-18.00, lørdag kl. 10.00-16.00. FRI ENTRÉ ALLE DAGE.